De zeven zussen boeken

De boekenserie draait om 7 zussen die na de mysterieuze dood van hun adoptievader op zoek gaan naar hun verleden. Maya en haar zussen zijn herenigd in hun ouderlijk huis, een prachtig herenhuis aan het Meer van Genève. De zusjes werden als baby geadopteerd door Pa Salt en kregen na zijn dood een brief waarin ze op mysterieuze wijze hun afkomst vermeldden. Maya's verleden bracht haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeerde ze de paar aanwijzingen die ze had te gebruiken om haar achtergrond te achterhalen. Ze draaide de klok tachtig jaar terug en bouwde in de roerige jaren twintig het wereldberoemde standbeeld van Christus de Verlosser en Parijs. Zal ze proberen haar ware identiteit te ontdekken?

De Zeven Zussen deel 8

Hoewel Lucinda Riley is overleden, komt het eerder aangekondigde deel 8 in het voorjaar van 2023 uit. Deel 8 wordt geschreven door haar zoon Harry Whittaker. De moeder en zoon werkten eerder samen aan de kinderboekenreeks 'Beschermengel'. Ze hoopte duidelijk dat Harry het verhaal na haar dood zou blijven vertellen.

De Zeven Zussen (7 zussen) boeken volgorde

  1. De Zeven Zussen. Maia.
  2. Storm. Ally.
  3. Schaduw. Star.
  4. Parel. CeCe.
  5. Maan. Tiggy.
  6. Zon. Electra.
  7. De zevende zus. Merry.
  8. Atlas. Pa Salt.

Lucinda Riley auteur van de Zeven Zussen boeken

Lucinda Riley studeerde drama en werkte op jonge leeftijd als theather- en tv-actrice. Ze heeft veel plaatsen bezocht, waaronder het Verre Oosten waar ze veel inspiratie opdeed voor haar boeken. Nadat ze op 22-jarige leeftijd aan mononucleosis leed, begon ze twee jaar later te schrijven en publiceerde ze haar eerste roman. Riley schreef haar eerste acht romans in 1992 onder haar echte naam Lucinda Edmonds. Daarna gebruikte ze het pseudoniem Lucinda Riley. Sinds 2013 schrijft ze de serie De Zeven Zussen. Van deze boekenreeks zijn wereldwijd ongeveer 30 miljoen exemplaren verkocht. Lucinda Riley woonde met haar man en vijf kinderen in haar huis aan de kust van Norfolk (Oost-Engeland) en haar huis in de haven van Saint-Tropez in de Provence. Ze stierf op 55-jarige leeftijd aan kanker.