Far Cry 6 – Yara Anton & Diego Castillo Figurine
  56.99

  Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis

  Ubicollectibles presenteert met trots een nieuw beeldje, geïnspireerd door de personages en het verhaal van FAR CRY 6. Antón is de leider van Yara en een wrede dictator. Hij kwam aan de macht door zijn belofte om het ooit welvarende eiland in zijn oude staat te herstellen. Antón is van plan om zijn visie van het paradijs koste wat kost uit te laten komen. Met zijn plichtsgetrouwe 13-jarige zoon Diego aan zijn zijde heeft Antón de toekomst van Yara stevig in handen.
  Dit hoogwaardige beeldje toont Antón Castillo, de president en leider van Yara, en zijn tienerzoon Diego. Zittend in de veel te grote stoel van zijn vader houdt de jonge erfgenaam van Yara het vuurwapen van Antón vast, een M1911 .45-kaliber pistool, voorzien van het familiewapen. Antón wil dat Diego in zijn voetsporen treedt en ziet een toekomst voor zich waarin zijn zoon de erfenis van zijn familie voortzet. Maar hoewel Diego is grootgebracht door een dictator is hij ook nog maar een tiener die graag zijn eigen weg wil vinden, maar tevens de druk voelt om te voldoen aan de verwachtingen van zijn vader.

  Kenmerken:
  - Een realistische weergave van de iconische antagonisten van Far Cry 6, Antón en Diego Castillo, tot leven gebracht met de stemmen van Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) en Anthony Gonzalez (Coco).
  - Zeer realistische figuur, met verfijnde details en textuur.
  - Inclusief een unieke code die de wapentalisman 'The Lion of Yara' ontgrendelt in de game
  - Hoogte: 26 cm
  - Materiaal: pvc

  0 | 0

  • ISBN : 3307216162520
  • : Speelgoed
  • : oktober 2021
  • : 550
  • : 272 x 184 x 53 mm.