Sequence - Jumbo Tube
52.99
51.99

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis

Sequence op een reuzen speelmat van zo’n 70 x 80 cm in een handige meeneem- en opbergkoker.
Speel het op tafel, maar vooral ook op de grond, op de camping of in de tuin. De grote mat kan tegen een stootje en is lekker groot, dus je kunt vanuit je luie stoel zien waar jij je medespelers dwars zit.
Sequence is de internationale klassieker, waarvan er miljoenen verkocht zijn. Je speelt kaarten uit om fiches op een speelbord te mogen leggen. De bedoeling is om met de door jou gelegde fiches rijen op het bord te vormen. Je kunt elkaar met Sequence lekker dwarszitten door een fiche juist daar te leggen, waar een medespeler een rij dacht te kunnen vormen.
In de Tube vind je een enorm grote speelmat, 135 fiches in 3 kleuren, 110 speelkaarten en de spelregels natuurlijk.
Sequence speel je zo:
Met twee of drie spelers speel je individueel; met meer spelers speel je in teams. Teamgenoten zitten niet naast elkaar. Alle spelers krijgen een aantal kaarten. Iedere kaart staat ook 2 x afgebeeld op het speelbord. Om beurten speel je een kaart en mag je op een van de corresponderende vakjes een fiche van jouw kleur leggen. Je moet proberen op het bord met jouw fiches een rij te vormen. Rijen van 5 fiches. Dus kijk goed op welk van de twee vakjes op het bord je jouw fiche legt. Waar kun jij een rij vormen? Waar kun je je medespelers dwars zitten? Gelukkig zijn er ook jokers en pestkaarten.

0 | 0

  • ISBN : 8720077192157
  • : Spel
  • : maart 2021