Voordeelpakket Knutselen - Meiden
  • Voordeelpakket Knutselen - Meiden
  • Voordeelpakket Knutselen - Meiden
  • Voordeelpakket Knutselen - Meiden
39.99

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis

Let op: dit speciale voordeelpakket is slechts beperkte tijd beschikbaar, op = op.

Met de producten van SES Creative ontwikkel je op een leuke en veilige manier je creativiteit, vaardigheden en kennis.

Het SES - Knutsel voordeelpakket voor meisjes bestaat uit de volgende 5 artikelen:

Gieten en schilderen fantasiepaarden

Maak de mooiste beeldwerkjes van gips met SES Creative. Met deze set maak je veel verschillende beeldwerkjes die allemaal iets met paarden van doen hebben. De gipsen beeldjes ga je vervolgens zelf beschilderen in de mooiste kleuren en met glitterstof maak je ze zowaar nog mooier.

Gieten en schilderen eenhoorns

Houd jij ook zo van eenhoorns? Met deze set van SES Creative maak je eenvoudig allerlei leuke eenhoornbeeldjes van gips. Giet het gips in de mal en laat het uitharden. Pak dan de bijgeleverde verf erbij en schilder de eenhoorns in je favoriete kleuren. Leuk om te doen en een super resultaat!

Desk organiser

Een echt houten bureau-organizer met handige vakjes om zelf te schilderen en te versieren. Daarnaast bevat deze set ook alle accessoires, zoals twee gelpennen, paperclips om te versieren, kleefnotities, unicorn gum en een liniaal. Ga dus lekker aan de slag met de zes kleuren verf, glitterlijm, glitter stickers, pompons en meer! Maak je eigen unieke bureau-organizer en bewaar je spulletjes handig op één plek.

Fashion glitter haarbanden

Hoe leuk is het als je zelf je eigen haarband kan maken? Met deze Fashion glitter haarbanden set kan dat! De handleiding helpt je stap voor stap om de vilt oortjes en strik aan de haarband te naaien en om de oortjes met watten te vullen. Versier je oortjes en strik tot slot met de fijne gouden glitter of wat grovere roze glitter en je bent klaar om de show te stelen! Bevat genoeg materiaal voor drie verschillende Fashion glitter haarbanden. Een musthave voor iedere kleine fashionista!

Dromenvanger string art

Welterusten! Deze kleurrijke dromenvanger stimuleert niet alleen fijne dromen, maar is ook een mooie blikvanger in de slaapkamer van elk kind. Verf de houten onderdelen eenvoudig in je favoriete kleuren, span het neon garen kris-kras door het frame, plak de stickers erop voor de details en gebruik de glow in the dark verf als finishing touch.

0 | 0

  • : 8710341100872
  • : Speelgoed
  • : oktober 2022
  • : 550
  • : 272 x 184 x 53 mm.
  • : Knutselen, Creatief, Educatief, Schilderen