Wat is de volgorde van de Will Trent serie van Karin Slaughter?

Wat is de volgorde van de Will Trent serie van Karin Slaughter?

De Will Trent serie is een sensationele reeks thrillers, die lezers wereldwijd in hun greep houdt. Geschreven door de befaamde Amerikaanse auteur Karin Slaughter, neemt deze serie je mee in de wereld van speciaal agent Will Trent. Maar wat is de volgorde van de boeken, hoeveel zijn er en wat is het nieuwste boek? In deze blog duiken we dieper in deze vragen om jou een compleet overzicht te geven.

Will Trent volgorde: de juiste leesvolgorde

  1. Triptiek 
  2. Versplinterd
  3. Genesis
  4. Verbroken
  5. Gevallen
  6. Kwijt
  7. Genadeloos
  8. Gepakt
  9. Stille zonde
  10. Verborgen
  11. Laatste weduwe
  12. Schoon goud
  13. Verzwegen
  14. Na die nacht

Het aantal boeken in de Will Trent serie

De Will Trent serie bestaat uit 14 spannende boeken. Elk boek onthult een nieuw aspect van het leven van Will Trent en biedt een spannend en intrigerend mysterie dat opgelost moet worden.

Het nieuwste boek uit de Will Trent serie

Het nieuwste boek in de Will Trent serie is 'Na die Nacht'. Dit boek, uitgebracht in 2023, zet de traditie van Slaughter voort om lezers op het puntje van hun stoel te houden met haar meeslepende verhaallijnen en goed uitgewerkte personages.

Wie is Will Trent?

Will Trent is de hoofdpersoon in de Will Trent serie. Hij is een speciaal agent bij het Georgia Bureau of Investigation in Atlanta, Georgia. Zijn complexe karakter en persoonlijke strijd maken hem tot een fascinerend personage dat lezers blijft boeien.

De auteur van de Will Trent boeken

De Will Trent boeken zijn geschreven door Karin Slaughter, een Amerikaanse auteur bekend om haar spannende thrillers. Slaughter heeft een unieke manier van schrijven die lezers vanaf de eerste pagina in de greep houdt. Als je een fan bent van spannende thrillers, dan is de Will Trent serie zeker iets voor jou. De boeken zijn niet alleen spannend, maar bieden ook een diepere kijk in de psyche van de personages, waardoor ze een must-read zijn voor elke thrillerliefhebber. Duik in de wereld van Will Trent en laat je meeslepen door de spannende avonturen en mysteries die hij tegenkomt.