Achter gesloten deuren Paperback

het perfecte huwelijk of de perfecte leugen?

Achter gesloten deuren
 

Samenvatting

'Achter gesloten deuren' lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. 'Achter gesloten deuren' is de spannende thriller die iedereen leest! Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace:...Meer Achter gesloten deuren Lees meer

Product Informatie

Auteur

B.A. Paris

Taal

Nederlands

Uitgever

AmboAnthos

ISBN

9789026339936

Productsoort

Boek

Categorie

Literaire thrillers , Voordelig geprijsde boeken , Voordelig geprijsde boeken voor 10,00 per stuk

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

juni 2017

Pagina's

360

Formaat

200 x 131 x 28 mm

Samenvatting

'Achter gesloten deuren' lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. 'Achter gesloten deuren' is de spannende thriller die iedereen leest! Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace:...Meer Achter gesloten deuren Lees meer

Paperback
360 pagina's
€ 11 00
eBook € 9,99
Dwarsligger € 12,99

Bekijk alles van B.A. Paris
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


'Achter gesloten deuren' lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. 'Achter gesloten deuren' is de spannende thriller die iedereen leest! Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft. 'Achter gesloten deuren' houdt je van begin tot eind geboeid en B.A. Paris is de sensatie uit Engeland! Deze thriller heeft al honderdduizenden fans in Groot-Brittannië! 'Een van de topthrillers van 2016!


Product Informatie

Auteur

B.A. Paris

Taal

Nederlands

Uitgever

AmboAnthos

ISBN

9789026339936

Productsoort

Boek

Categorie

Literaire thrillers , Voordelig geprijsde boeken , Voordelig geprijsde boeken voor 10,00 per stuk

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

juni 2017

Pagina's

360

Formaat

200 x 131 x 28 mm

Beoordelingen

‘Achter gesloten deuren’- B.A. Paris5 / 5

Adembenemend !

Adembenemend spannend !! Eenmaal aan het lezen, wil je niet meer stoppen . Een must-read!!!


4 / 5

Verbijsterd...

Schrijfster B.A. Paris neemt mij mee in de “geweldige” relatie van Jack en Grace. Zoals de intro al doet vermoeden is deze relatie een farce en isoleert Jack Grace volledig van de buitenwereld. De gruwelijke achtergronden van het verhaal worden hoofdstuk voor hoofdstuk ontrafeld, heen en weer springend in tijd. Het vernuft en het uitgekookte van Jack heeft mij als lezer laten huiveren en bij tijd en wijle met verbijstering achtergelaten. Grace had geen enkele kans tegen dit monster. B.A. Paris maakt gebruik van niet al te ingewikkelde verhaallijnen maar weet mij toch een paar keer te verrassen met een onverwachte twist. Het feit dat ik met liefde Jack eigenhandig het boek uit had willen trekken, geeft aan dat B.A. Paris een geweldig debuut heeft geschreven.


4 / 5

Tot de laatste letter spannend

Soms is het perfecte huwelijk de perfecte leugen

Jack is een succesvolle advocaat, die nog nooit een zaak heeft verloren. Grace werkt bij groentefirma Harrods en moet voor haar werk veel reizen.
Ze heeft een zusje Millie die het Downsyndroom heeft en verblijft op een privékostschool. De ouders van Grace en Millie hadden niet nog een tweede kind gewild en toen Millie er eenmaal was wilden ze haar al helemaal niet meer. Grace neemt met veel liefde de zorg voor haar zusje op zich.
Jack ontmoet Grace en Millie in het park en al snel krijgen ze een relatie en trouwen. Grace zegt haar baan op en wordt de elegante vrouw des huizes. Jack accepteert Millie volledig en zal als ze 18 jaar is en weg moet op de privékostschool bij Jack en Grace gaan wonen. Er wordt een prachtige gele kamer ingericht voor Millie die zich hier erg op verheugd, aangezien geel haar lievelingskleur is.

Het verhaal heeft korte hoofdstukken en wordt verteld door Grace afwisselend in heden en verleden.

Achttien maanden geleden werd mijn leven perfect, op de dag dat Jack in het park met Millie danste.

Blijft dit ook zo of spat haar perfecte leven uit elkaar?
Is Jack de liefhebbende en zorgzame echtgenoot die Grace denkt dat hij is?
Hoever kan en durft een mens te gaan en hoeveel kan deze verdragen? Hoe sterk is een mens en wat speelt zich er allemaal in hun hoofd af? Wat beïnvloedt hun handelen en denken? Hoe ziek kan een mens zijn? Je leest het allemaal in deze roman.

Gaat het om Jack? Hebben jullie hem gevonden? Mijn gezicht is een en al opluchting. O, goddank.! Waar is hij? Waarom heeft hij zijn telefoon niet opgenomen? Is hij op weg hiernaartoe?

Dit boek heeft een goede verhaallijn, blijft boeien en is toegankelijk geschreven. De auteur heeft een prettige schrijfstijl. De karakters worden voldoende uitgediept, zodat ik mij helemaal kon inleven.

De ontknoping kwam voor mij niet als een verrassing. Halverwege het verhaal wist ik al wat er zou gaan gebeuren en ook al min of meer hoe.

Toch heb ik deze roman met veel plezier gelezen, omdat het voldoende spannende elementen bevat, een stukje psychologie om de hoek komt kijken, mij kan voorstellen dat een aantal dingen in werkelijkheid ook voorkomen en mij steeds afvroeg wanneer “het” zou gaan gebeuren, of “het” zou lukken en of de dader er mee weg zou komen.

Een heerlijk boek om mee op vakantie te nemen.

Knap debuut en ik ben zeer benieuwd naar het volgende roman Gebroken.


4 / 5

achter gesloten deuren

‘Achter gesloten deuren’

Een verontrustende thriller over Grace en Jack.

Een perfect echtpaar houdt de schijn op, achter de hoge poorten van hun luxe woning
dichtbij Londen zijn kamers waar nooit iemand komt, is er een souterrain wat speciaal is ingericht
voor de heer des huizes.

Wat gaat er gebeuren met het jonge zusje van Grace, de lieftallige Milly als hun ouders naar Nieuw-Zeeland gaan emigreren, wie is er verantwoordelijk voor het meisje nu ze alleen achterblijft?

Een beklemmend verhaal met bizarre wendingen, een verhaal met ‘Ga weg, wees niet zo naïef, denk na, doe iets’ momenten.

Men kan schrijver BA Paris weinig diepgang verwijten ‘in achter gesloten deuren’ maar ze heeft wel een ouderwets meeslepende thriller geschreven.

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Achter gesloten deuren
Achter gesloten deuren
B.A. Paris
Paperback  360 paginas
1100