Binnenin vind je jezelf
Binnenin vind je jezelf
Binnenin vind je jezelf
Binnenin vind je jezelf
Nederlands
104
19.95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Praktische ‘do-it-yourself’-gids helpt bij het terugvinden van je binnenste kern en het ontdoen van de lagen die je daaromheen hebt opgebouwd.
Liggend op het strand in Portugal voel ik aan alles dat het weer tijd is voor iets nieuws in mijn leven. Ik ben teleurgesteld in mezelf en voel me rusteloos, want ik kan moeilijk elke twee jaar een nieuwe baan gaan zoeken. ‘Ik heb een enkeltje geboekt, dus ik weet niet of ik nog terugkom!’ had ik tegen mijn manager gezegd. Het is het begin van mijn ontdekkingstocht. De reis die mij dichter bij mijzelf heeft gebracht.

Sta jij dicht genoeg bij jezelf? Zie het als een matroesjka-pop, een reeks van in elkaar passende poppen, tot je bij het binnenste poppetje komt dat echt de kern van de pop vormt. Hetzelfde principe herken je vast ook wel bij jezelf: door verschillende situaties kunnen lagen om je heen zijn opgebouwd die het je moeilijk maken om volledig jezelf te zijn. Zoals angsten, trauma’s, belemmerende gedachten of zich herhalende (gedrags)patronen. Terugkeren naar het binnenste poppetje vraagt om het weghalen van deze lagen, hoe groot of klein deze ook zijn.

In je leven word je beïnvloed door je opvoeding, school, werk, vriendengroepen, de maatschappij, social media en ga zo maar door. Je omgeving verwacht van alles van jou en daarmee start je met het opbouwen van lagen rondom je kern. En voordat je het weet, weet je niet meer wat je eigen gevoelens en verlangens zijn. Het is dan steeds moeilijker om nog in te zien wie je nu eigenlijk echt bent. Want waar word jij gelukkig van?

Deze praktische ‘do-it-yourself’-gids helpt je bij het terugvinden van je binnenste kern en het ontdoen van de lagen die je daaromheen hebt opgebouwd. Aan de hand van diverse onderwerpen en creatieve methoden, van mindmapping tot meditatie, neem ik je twaalf maanden lang mee om jezelf weer binnenin te vinden.

0 | 0