• NextPrevious

De echomoordenVijftien jaar geleden werd haar moeder vermoord en was er van de dader geen spoor te vinden. Heeft hij nu weer toegeslagen?

Bekijk alles van

Christi Daugherty

Kies uitvoering
Aantal
7.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Deel 1 in de Harper McClain-serie 'Een loeispannende zoektocht met een onverwacht heftig eind. Graag méér!' Zin Voor de lezers van Tess Gerritsen en Karen Rose In een keuken wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze is naakt en meerdere malen met een mes gestoken. Degene die haar vindt is haar twaalfjarige dochter. Vijftien jaar later is Harper McClain een toonaangevende verslaggever in Savannah. Als ze op een plaats delict aankomt herkent ze alles wat ze ziet, want het is identiek aan de moord op haar moeder. Harper heeft altijd het gevoel gehouden dat de echte moordenaar van haar moeder nooit was gevonden. En nu lijkt het alsof ze gelijk krijgt. Er zijn geen vingerafdrukken. Geen voetafdrukken. Geen DNA-spoor. Toch is Harper vastbesloten om de moordenaar te vinden. Gaat het haar na al die jaren lukken? De pers over De echomoorden 'Tergend spannend en vol journalistieke authenticiteit.' Richmond Times-Dispatch 'Een aangrijpend, veelzijdig mysterie met snelle dialogen, goed uitgewerkte personages en een sexy, romantisch subplot. Dit boek smeekt om een vervolg.' Publishers Weekly 'Deze thriller heeft alles wat je van een goede crime story verwacht: een memorabel hoofdpersonage, een interessant uitgangspunt en een bloedstollend mysterie.' Libelle

Productinformatie

Auteur
Christi Daugherty
Uitgever
Boekerij
Taal
Nederlands
ISBN
9789022586129
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Reeksnaam
Harper McClain
Categorie
BoekenNederlandse boekenThrillers & SpanningThrillerThriller
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
8/22/2019
Aantal pagina's
416
Formaat
201 x 126 x 34 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken