De kracht van Theorie U
29.50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Zit jij in de wereld van publieke vraagstukken? En krijg je veranderingen niet goed voor elkaar? Dan hebben wij iets bijzonders voor jou!

De kracht van Theorie U is een doe-boek voor veranderaars, boordevol praktische werkvormen en verhalen uit de praktijk, gebaseerd op onze eigen ervaringen. Wij bieden de ruimte om te experimenteren en te leren, en dagen je uit om jouw verandering anders op te pakken. Kennis en inzichten kun je direct toepassen bij jouw eigen veranderopgaven, zodat de verandering echt in hoofd, hart en handen kan komen.

Anders kijken, anders organiseren en anders doen! De basis is de krachtige Theorie U, ontwikkeld door Otto Scharmer van het Massachusetts Institute of Technology. Wij hebben dit gedachtegoed de afgelopen jaren vertaald naar onze eigen praktijk en workshops en vertellen je graag hoe je het praktisch toepasbaar maakt en hoe je meer impact kunt creëren.

 

Eric Edens, Ilona Goessens, Nancy Kalbvleesch, Jannet Koster en Ietze Oostinga zijn vijf bevlogen veranderaars van Perron2030 met samen meer dan 100 jaar ervaring met veranderen in het publieke domein.

0 | 0