De one Paperback

De one
 

Samenvatting

Zinderend slot van internationale bestsellerserie De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de...Meer De one Lees meer

Product Informatie

Auteur

Kiera Cass

Taal

Nederlands

Uitgever

Van Goor

ISBN

9789000338658

Productsoort

Boek

Reeksnaam

Selection trilogie

Deel van reeks

3

Categorie

Young adult

Leeftijd

15+

Verschenen

november 2014

Pagina's

264

Formaat

231 x 151 x 25 mm

Vertaler

Hanneke van Soest

Samenvatting

Zinderend slot van internationale bestsellerserie De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de...Meer De one Lees meer

Paperback
264 pagina's
€ 15 99
eBook € 9,99

Bekijk alles van Kiera Cass
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Zinderend slot van internationale bestsellerserie De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van prins Maxon te kunnen veroveren. Maar nu de competitie haar einde nadert en de bedreigingen van buiten de paleismuren steeds gewelddadiger worden, realiseert America zich hoeveel ze heeft te verliezen en hoe hard ze moet vechten voor de toekomst die ze wil.


Product Informatie

Auteur

Kiera Cass

Taal

Nederlands

Uitgever

Van Goor

ISBN

9789000338658

Productsoort

Boek

Reeksnaam

Selection trilogie

Deel van reeks

3

Categorie

Young adult

Leeftijd

15+

Verschenen

november 2014

Pagina's

264

Formaat

231 x 151 x 25 mm

Vertaler

Hanneke van Soest

Beoordelingen

‘De one’- Kiera Cass4 / 5

DE ONE

MENINGDit derde deel van deze reeks was net zo spannend en leuk als de vorige twee delen. Ik heb dit boek in één dag uitgelezen kon het gewoon niet wegleggen.

Het verhaal van America , Maxon en Aspe gaat verder. America behoort nu tot de laatste deelnemers en haar keuze tussen Maxon en Aspe word steeds duidelijker. Ze zal alles op alles moeten zetten om haar toekomst en keuze veilig te stellen. Het word een zware taak, want er is nog al veel onstuimigheid in het paleis en Maxons vader doet ook alles om America te laten falen. Zal Maxon haar kiezen als prinses en zal Aspe haar keuze kunnen accepteren?

Het verhaal blijft leuk en spannend, alleen is wel steeds meer voorspelbaar. Het sluit wel goed aan op de eerste twee delen. De karakters groeien goed mee met het verhaal en de romantiek en spanning blijven goed aanwezig. De hoofdstukken zijn ook niet te lang, wat ik persoonlijk fijn vindt lezen.

De kaft sluit mooi aan bij de eerste twee delen. Het boek heeft 264 bladzijden, persoonlijk vindt ik dit aan de weinige kant. hou van boeken met minimaal 300 bladzijden.

Dit boek is het laatste deel van 'De Selectie' trilogie, maar niet getreurd de schrijfster gaat gewoon verder met deze boeken en maakt er een reeks van 5 boeken van. Ook heeft de schrijfster twee tussenboeken er bij geschreven. Ik zal deze boeken ook lezen en een kleine recensies over schrijven.STERRENIk geef dit boek ☆☆☆☆BOOKLOVERSAPHIRA


5 / 5

De One is een ijzersterk slot!

Je denkt dat je alles hebt gehad en dan krijg je dit boek. Het boek waarin America eindelijk een keuze gaat maken tussen Maxon en Aspen. Het boek waarin Maxon eindelijk een keuze gaat maken tussen America, Kriss, Celeste en Elise. Door het boek heen krijg je steeds meer het idee waar het verhaal heen gaat, tot bijna op het einde lijkt dit zo te gebeuren. En dan krijg je de laatste 40 pagina's... MAN. Daar gebeurt nog zoveel en dingen met zulke impact, je hele hart wordt gebroken, gelijmd, gebroken en dat constant. Je hoofd komt in een achtbaan terecht en je zicht wordt wazig door tranen.

Ikzelf vind De One het beste deel van de trilogie-die-dus-geen-trilogie-is. Het sleept je mee en laat duidelijk merken dat het jou en jouw hart in zijn greep heeft. Het verhaal is fijner dan de eerdere boeken in opzicht dat niet het hele boek in het teken staat van America die heen en weer loopt tussen Aspen en Maxon. Natuurlijk is dat nog wel even zo, maar nu maakt ze daadwerkelijk een keuze. En natuurlijk maakt ook Maxon een keuze. In De Elite was het ook van zijn kant nogal vervelend soms dat hij ook met de andere meisjes dingen deed, omdat America dat van hem vroeg. Maxon kiest in De One voor zijn prinses en je denkt dat je weet hoe het verhaal afloopt... Think again.

Het sterkste aan het boek is het verrassende einde met de plottwist. Echt in die laatste paar bladzijden wordt alles nog even compleet door elkaar gegooid. Maaike waarschuwde mij er al voor, maar alsnog kwam alles erg onverwachts en raakte het mij.

-De One is een heerlijk boek. Het heeft alles wat het moet hebben en er zit veel actie in. Mijn hart behoort nu tot deze boekenserie en ik kan er geen genoeg van krijgen. Door het eindelijk kiezen door America en Maxon, door alle spanning eromheen en door het verrassende maar super sterke einde is dit boek perfect en een ultieme aanrader! Ik ben er in één dag doorheen gevlogen! Het is het mooiste boek dat ik in tijden heb gelezen. Ik geef het boek daarom 5/5 sterren.


4 / 5

Wie wordt de prinses van Ilea (en prins Maxon)?

Er zijn nog vier meisjes over in de competitie: Elise, Kriss, Celeste en America. Een van hen zal de vrouw van Prince Maxon worden en prinses van Ilea. Het begin vond ik een beetje traag op gang komen. America wil Maxon, hij wil haar en toch balanceren ze op een dun koordje. Dan is Aspen er nog. America heeft besloten om voor Maxon te vechten en toch houdt ze Aspen aan het lijntje, dat was niet eerlijk. Aspen heeft ook zijn geheimen...

Wat ik wel mooi vond is het moment dat de meisjes hun hart bij elkaar uitstorten en eerlijk zijn over hun gevoelens. Achter de rug van de koning om werken Maxon en America samen om het land te helpen en dit vind ik een heel belangrijk moment. Je ziet dat ze een goed paar zullen vormen. De aanvallen met de rebellen bereiken een hoogte punt en veel personages worden van het leven beroofd. Dat was realistisch. Ik vond wel dat er vooral personages doodgingen die in een bepaald verhalen een obstakel vormen. Het moment tussen America en Maxon rondom die aanval was wel echt heel mooi.

Toen ik las dat er een boek 4 en 5 komen, dacht ik: verpest het nou niet! Maar nu ben ik toch wel heel blij. Ik had het boek uit en bleef met een leeg gevoel achter. Het tweede epiloog dat Kiera geschreven heeft hielp wel, maar ik wil toch graag meer! En The Heir klinkt ook al heel spannend, dus ik kan niet wachten!

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
De one
De one
Kiera Cass
Paperback  264 paginas
1599