Young adults boeken

Ontdek de leukste young adults boeken en jeugdboeken. Koop bijvoorbeeld een boek van de populaire serie De Hongerspelen, Divergent of Twilight.

Boeken van de After-serie

Koop nu de boekenreeks van de populaire After film! Hieronder vind je alle boeken op een rijtje.

De nieuwste young adults boeken

Bekijk alle nieuwe young adults boeken Wij zetten de nieuwste boeken voor jou op rij. Bestel nu en verdwaal al snel in de spannendste verhalen.

Laatst bekeken

Young adults boeken zijn boeken die geschreven zijn voor de leeftijdscategorie 13 jaar en ouder. Boeken voor volwassenen zijn vaak niet herkenbaar genoeg voor jongeren die graag lezen. Speciaal voor jongeren vanaf 15 jaar zijn er young adult boeken. De spanning van boeken voor volwassenen maar dan met hoofdpersonen van je eigen leeftijd. Zo kunnen jongeren zich beter inleven in het verhaal, en voelen ze zich ook beter begrepen. Bekende young adults auteurs zijn onder andere Anna Todd, Veronica Roth en Kiera Cass. Young adults boeken gaan over de grote vragen in het leven. Wie ben je, waar sta je voor, en welke keuzes maak je? In de Hongerspelen moeten jongeren gedwongen deelnemen aan een gevecht tot de dood, in de young adults serie Divergent moeten zestienjarigen kiezen bij welke van de vijf facties ze de rest van hun leven zullen horen. Je keuzes bepalen je toekomst en niet kiezen is geen optie… De spannende boeken laten je niet meer los, tot je de laatste uit de serie dichtslaat. Kun je niet wachten tot het volgende boek uit je favoriete serie uitkomt? Bij Bruna kun je titels reserveren, waarvan de release-datum bekend is. Op de dag dat het boek uitkomt, haal je jouw exemplaar op bij Bruna, of we sturen het naar je op. Je hebt je boek dan meteen in huis!