Young Adult

Ontdek de leukste Young Adult boeken. Koop bijvoorbeeld een boek van de populaire serie De Hongerspelen, Divergent of Twilight.

De nieuwste Young Adult boeken

Wij zetten de nieuwste boeken voor jou op rij. Bestel nu en verdwaal al snel in de spannendste verhalen.
Een van ons liegt De zeventienjarige Simon ontwikkelt een roddel-app. Nadat hij aankondigt welke 4 medestudenten in de roddels voorkomen sterft hij onverwacht. Bestel nu
Een van ons liegt - Karen M. McManus

Nu al te reserveren

Je kunt de boeken van je favoriete schrijvers al bestellen voordat ze uit zijn, zodat je ze bij verschijnen als eerste in huis hebt.
De dromer en het slangenmeisje Als Isaï wordt gered door de Midjanitische Leila, komt hij voor moeilijke keuzes te staan wanneer strijd uitbreekt tussen de Israëlieten en de Midjanieten. Reserveren
De dromer en het slangenmeisje

Laatst bekeken

Costa Brava Als Irene van Hout erachter komt dat haar man Jacco haar heeft bedrogen met een ander, breekt een moeilijke tijd aan. Bestel nu
Costa Brava - Linda van Rijn

Young Adult boeken zijn boeken die geschreven zijn voor de leeftijdscategorie 13 jaar en ouder.
Boeken voor volwassenen zijn vaak niet herkenbaar genoeg voor jongeren die graag lezen. Speciaal voor jongeren vanaf 15 jaar zijn er Young Adult boeken. De spanning van boeken voor volwassenen maar dan met hoofdpersonen van je eigen leeftijd. Zo kunnen jongeren zich beter inleven in het verhaal, en voelen ze zich ook beter begrepen. Bekende Young Adult auteurs zijn onder andere Veronica Roth en Kiera Cass.

Young Adult boeken gaan over de grote vragen in het leven. Wie ben je, waar sta je voor, en welke keuzes maak je? In de Hongerspelen moeten jongeren gedwongen deelnemen aan een gevecht tot de dood, in de Young Adult-serie Divergent moeten zestienjarigen kiezen bij welke van de vijf facties ze de rest van hun leven zullen horen. Je keuzes bepalen je toekomst en niet kiezen is geen optie… De spannende Young Adult boeken laten je niet meer los, tot je de laatste uit de serie dichtslaat.

Kun je niet wachten tot het volgende boek uit je favoriete serie uitkomt? Bij Bruna kun je titels reserveren, waarvan de release-datum bekend is. Op de dag dat het boek uitkomt, haal je jouw exemplaar op bij Bruna, of we sturen het naar je op. Je hebt je Young Adult boek dan meteen in huis!