EHBO Leren & Doen
23.95

2 - 3 Werkdagen

EHBO Leren & Doen is geschreven voor iedereen die wil kunnen handelen als de situatie daarom vraagt en meer wil weten over eerstehulpverlening. Het is zowel een handig cursusboek als een compleet naslagwerk. Het boek voldoet aan de eindtermen en bevat alle leerstof om het diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis te kunnen behalen.

Met dit boek leer je om een slachtoffer systematisch te benaderen en de juiste Eerste Hulp te verlenen. Het boek is overzichtelijk en logisch opgebouwd. Aan de hand van duidelijke stappen met foto’s worden de handelingen uitgelegd. Er staat veel achtergrondinformatie in om de eerstehulpverlening beter te begrijpen. Voor de geoefende EHBO’er is het boek zeker interessant om (bestaande) kennis verder uit te breiden. Het is daarmee een heel compleet praktijkboek.

Aan het boek is belangeloos meegewerkt door medici en praktijkdeskundigen. Zij hebben de inhoud gecontroleerd en waardevolle input geleverd om het boek nog beter aan te laten sluiten bij de praktijk.

De derde druk van EHBO Leren & Doen is verder uitgebreid met twee nieuwe hoofdstukken in het deel Extra: Eerste Hulp op reis en Eerste Hulp tijdens bijzondere omstandigheden. Gebruikers van de tweede druk zullen zien dat hun vertrouwde boek in een fris jasje is gestoken maar dat de structuur en opzet gelijk zijn gebleven. De derde druk bevat veel nieuwe ongevalssituaties, foto’s en tekeningen. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een pakkende samenvatting. Het boek is makkelijk leesbaar en zeer compleet.

Op de website ehbolerenendoen.nl kunnen docenten en instructeurs lespresentaties met foto’s en illustraties downloaden. Gebruikers van het boek kunnen daar terecht voor nuttige tips en actuele informatie.

EHBO Leren & Doen is het boek voor iedereen die zichzelf wil kunnen redden en een ander wil kunnen helpen.

0 | 0