Fotograferen met een professionele Nikon, 2e editie
Fotograferen met een professionele Nikon, 2e editie
Fotograferen met een professionele Nikon, 2e editie
Fotograferen met een professionele Nikon, 2e editie
39.95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Dit boek is niet zomaar een cameraboek, maar een onmisbaar naslagwerk boordevol praktische informatie en schitterende foto's dat u met plezier zult lezen.

Een greep uit de inhoud:
* Uitgebreide beschrijving van de bediening en functies van de D600, D700, D800 (E), D3s en D4
* De finesses van scherpstelling
* De geheimen van een perfecte belichting met het Zone Systeem
* Omgaan met kleur, ook met moeilijke kleuren
* Flitsen met ingebouwde, externe en studioflitsers
* Uitgebreide beschrijving van de verschillende objectieven en hun toepassing
* Op de camera's toegesneden fotobewerkingen
* Oplossingen voor veelvoorkomende problemen
* Uitgelicht: landschapsfotografie, portretfotografie en productfotografie

De (semi-)professionele spiegelreflexcamera's D600, D700, D800(E), D3s en D4 van Nikon barsten van de functies en instellingen. Zelfs professionals benutten vaak slechts een deel van alle mogelijkheden. Dit boek zorgt ervoor dat u volledig van de hoge resolutie, grote dynamiek, lage ruis en andere voordelen van uw camera kunt profiteren. Niet alleen wordt de functie van vrijwel alle knoppen en instellingen helder uitgelegd, er wordt ook ruimschoots aandacht besteed aan algemene fotografiekennis. Van programmastanden tot beeldbewerking en van lichtmeting tot flitstechniek: alles komt aan bod. Hierdoor is het boek zowel geschikt voor de amateur die professionele foto's wil maken, als voor de ervaren fotograaf die zijn veelzijdige Nikon-camera tot in detail wil beheersen.
Dré de Man is een uiterst ervaren Nikon-expert. Hij doet veel moeite te achterhalen wat Nikon-fotografen bezighoudt en met welke problemen zij worstelen. Ook test en vergelijkt hij alle apparatuur uitvoerig. Dit boek bevat daardoor een schat aan technische informatie. Dré maakte honderden foto's om de uitleg te illustreren en verklapt aan het eind van het boek ook de geheimen van portret-, landschaps-, en productfotografie. Inspirerende citaten en anekdotes van beroemde fotografen maken het boek compleet.

Over de auteur:
Dré de Man studeerde Nederlands en volgde een fotografieopleiding bij Hans Götze. Hij werkte enige jaren als fotojournalist en combineert sindsdien fotograferen met schrijven. Hij schreef eerder boeken over digitale fotografie en Photoshop en vele boeken over Nikon-spiegelreflexcamera's. Dré spreekt regelmatig op beurzen en bijeenkomsten over fotografie en fotograferen met Nikon-camera's.

0 | 0

  • : Dre de Man
  • : Mainpress B.V.
  • : 9789043026567
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : december 2012
  • : 1239
  • : 273 x 202 x 24 mm.
  • : Hobby‘s