• NextPrevious

Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Bekijk alles van

Kluun

Kies uitvoering
Aantal
12.5
Overmorgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha écht bestaande woorden? En hoe zit het met de seks? 'Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!' geeft antwoord op deze vragen en bevat o.a.: Impress Your Wife: tips om uzelf door de zwangerschap heen te bluffen. Verklarende woordenlijst: afkolven en indalen, strippen en puffen, bandenpijn en nesteldrang. Alles in voor mannen begrijpelijke taal. Protestactie: stop zinloos geweld bij bevallingen. 

Kluun (Raymond van de Klundert, 1964) is vader van Eva, Roos en Lola. Hij debuteerde in 2003 met de hartverscheurende roman 'Komt een vrouw bij de dokter', waarover de pers schreef: 'Ode aan de liefde' (NRC), 'Kluun weet je mee trekken en diep te raken' (Marie Claire). Ook de vervolgroman 'De weduwnaar' werd een bestseller. In het najaar van 2008 verscheen 'Klunen', de leukste columns, acties, blogs & andere vrolijke onzin van Kluun.

'Supergeestig.'
Viva

'Mannelijke tegenhanger van Daphne Deckers.'
Esta
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Kluun
Uitgever
Podium Uitgeverij
Taal
Nederlands
ISBN
9789057592386
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenGezondheid & PsychologieZwangerschap & opvoedingZwangerschap & Opvoeding
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
7/1/2008
Aantal pagina's
144
Formaat
181 x 131 x 14 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken