Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen
Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen
Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen
Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen
15.00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Iedere ouder wil dat zijn kind gelukkig is. Maar hoe bereik je dat? In dit wijze en verfrissende boek staat alles wat er in de opvoeding écht toe doet en alles over de essentie van het ouderschap.
‘Een warm en wijs boek voor ouders en eigenlijk alle mensen die ooit iemands kind waren.’ –De Standaard ‘Het beste opvoedboek dat ik heb gelezen. En dat zijn er heel wat!’ – Julia Wouters, schrijver en strategisch & communicatieadviseur ‘Zelf komt Perry over als de moeder die je graag had willen hebben: wijs, grappig en een tikje excentriek.’ – Psychologie Magazine ‘Razend interessant.’ – Flair Lezersreacties: – ‘Een topboek [...] een frisse liefdevolle kijk op opvoeden.’ – ‘Ik vlieg door het boek, zo makkelijk leest het weg.’ – ‘Echt een aanrader!’ – ‘Met heel veel humor!’ Iedere ouder wil dat zijn kind gelukkig is, en dat het in een veilige omgeving opgroeit tot een gelukkige volwassene. Maar hoe doe je dat? In dit wijze, verstandige en verfrissende boek staat alles wat er in de opvoeding van een kind echt toe doet. Geen praktische tips over slapen, eten, goede manieren of huiswerk, maar helder advies over de essentie van het ouderschap. Op basis van haar rijke ervaring als therapeut, haar wetenschappelijke inzichten en haar persoonlijke ervaringen als ouder, behandelt Philippa Perry de grote vragen van de ouder-kindrelatie, van baby tot tienerjaren. Hoe ga je om met je eigen gevoelens en die van je kind? Hoe zien je gedragingen en patronen eruit? Hoe ga je om met je ouders, je partner, vrienden? Dit boek biedt een brede, verrassende kijk op een diepgaande en gezonde ouder-kindrelatie. Zonder oordelend te zijn, geeft Perry op een even directe als geestige manier inzicht in de invloed van je eigen opvoeding op je ouderschap. Het is een boek vol liefdevol advies over het maken van fouten en het onder ogen zien daarvan - waardoor het uiteindelijk goed zal komen.

0 | 0

  • : Philippa Perry
  • : Balans
  • : 9789463821681
  • : Nederlands
  • : Paperback
  • : juni 2021
  • : 390
  • : 215 x 137 x 26 mm.
  • : 21ste eeuw, c 2000 tot c 2100; Adviezen voor ouders: kinderverzorging en opvoeding; Adviezen voor ouders: tieners; Familie en relaties: advies en kwesties; Gezin en gezondheid; Gezinspsychologie; Gezondheid: kinderen; Kinderpsychologie, ontwikkelingspsychologie, levenslooppsychologie; Met betrekking tot levensfases; Omgaan met ontwikkelingsproblemen; Ouderschap: advies en kwesties; Psychologie: het zelf, ego, identiteit, persoonlijkheid; Sociale en culturele antropologie; Sociologie: familie en relaties; West-Europa