•  
  • NextPrevious

Het energieke vrouwen voedingskompas

Bekijk alles van

Marjolein Dubbers

Kies uitvoering
Aantal
22.5
Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Hoewel onzichtbaar hebben hormonen invloed op alles in ons lichaam. Ze bepalen voor het overgrote deel je gezondheid, je vitaliteit en ook je humeur. Hormonen zijn de baas van je vethuishouding. Je hormonen bepalen of je cellulitis hebt of niet, hoe je haren, huid en nagels eruitzien en of je snel in de stress schiet of onder alle omstandigheden relaxed kunt blijven. 

Het zijn je hormonen die bepalen of jij ’s morgens met veel energie opstaat of dat je er een moord voor zou doen om nog een uurtje te kunnen blijven liggen. Ook eetbuien zijn geen gebrek aan wilskracht: het zijn je hormonen die je op pad sturen naar de koelkast! 

Voeding heeft een grote invloed op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Door je voeding aan te passen verander je je hormonen. 'Het energieke vrouwen voedingskompas' van food- en lifestylecoach Marjolein Dubbers geeft daarvoor concrete handvatten. Als je begrijpt hoe hormonen werken krijg je de regie over je energie en gezondheid terug, zowel fysiek als mentaal. Wees je hormonen de baas!

Productinformatie

Auteur
Marjolein Dubbers
Uitgever
Kosmos Uitgevers
Taal
Nederlands
ISBN
9789021563732
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenGezondheid & PsychologieGezondheidGezondheid
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
12/12/2016
Aantal pagina's
288
Formaat
235 x 172 x 27 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken