Het grote Nederwiet boek
Het grote Nederwiet boek
Het grote Nederwiet boek
Het grote Nederwiet boek
17.99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Wiet en de kleinschalige kweek van wiet zijn helemaal 'hot'! In de bijkeuken, op zolder, in de slaapkamer - achter menig onschuldig ogende gevel gaat tegenwoordig een hennepplantage schuil. Een paar honderd euro per maand levert de thuisteelt al gauw op.

Dit boek vertelt alles over de geschiedenis, het gebruik en het telen van wiet in Nederland. Hoe komt het toch dat dit groene plantje (cannabis indica) zo'n bijzondere werking heeft op onze geest? Kun je na een flinke stoomsessie nog wel fatsoenlijk functioneren? Of houden je hersenen er na verloop van tijd mee op? Is cannabis nou wel of niet verslavend? En wat heb je aan medicinale marihuana als artsen alle hoop hebben opgegeven?

En verder: hoe maak je zelf hasj en wiet? Hoe pak je dat aan? Welke soorten zijn er en wat zijn de verschillen? Wat zijn de gangbare prijzen? Hoeveel marihuana levert één plant op? Hoe maak je een space-cake? Waarom moet je wiet eigenlijk niet met tabak mengen? En misschien wel de allerbelangrijkste vraag van allemaal: hoe kweek je zelf wiet zonder dat je de politie op je dak krijgt?

Het Grote Nederwiet Boek beantwoordt al deze vragen. En nog veel meer...

0 | 0