Hoe knuffel je een stekelvarken?
Hoe knuffel je een stekelvarken?
Hoe knuffel je een stekelvarken?
Hoe knuffel je een stekelvarken?
Nederlands
144
12.99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Hoe ga je om met moeilijke mensen? In dit boek vind je praktische tips, inzichten en strategieën om de prikkelbare types in jouw leven (inclusief jezelf!) onvoorwaardelijk te accepteren, gewoon zoals ze zijn.

‘Ik denk bij voorkeur altijd het beste over iedereen. Dat scheelt zo veel gedoe.’ Rudyard Kipling

We kennen er allemaal wel een: mensen die bij alles hun stekels lijken op te zetten. We komen ze tegen op het werk, thuis, in vriendschappen of gewoon op straat. Deze prikkelbare types ontlopen kan helaas niet, maar we kunnen wel beter met ze leren omgaan. Dat is niet alleen fijn omdat we er soms niet onderuit komen om met stekelige types om te gaan, maar ook omdat het goed voor ons is: andere mensen dagen ons uit, zetten ons in beweging, maken ons liever, slimmer, empathischer en leuker. Kiezen voor geduld, mededogen, warmte en begrip maakt de wereld een fijnere plek en jou een fijner mens.

In dit boek vind je praktische tips, inzichten en strategieën voor een soepele omgang met de prikkelbare personen in jouw leven. Of het nu je baas, ouder, kind of partner is: na het lezen van dit boek heb je meer begrip voor hun gevoelens, beweegredenen en triggers, en praktische handvatten om jullie band en communicatie te verbeteren. Zo leer je anderen (en jezelf!) onvoorwaardelijk te accepteren, gewoon zoals ze zijn.

‘Het grootste geluk in het leven is weten dat we geliefd zijn; geliefd om wie we zijn, of nog liever: geliefd ondanks onszelf.’ Victor Hugo


0 | 0