Ik geef jou mijn gezicht, sprak Mevlana Rumi
Ik geef jou mijn gezicht, sprak Mevlana Rumi
Ik geef jou mijn gezicht, sprak Mevlana Rumi
Ik geef jou mijn gezicht, sprak Mevlana Rumi
Nederlands
220
19.50

1 - 2 Weken

‘Ik geef je mijn gezicht’, sprak Mevlânâ Rumi is Fatima Slor’s persoonlijke verslag van talrijke bijzondere ontmoetingen met verschillende spirituele leraren op het Soefi-pad, die uiteindelijk richtingwijzers blijken naar haar werkelijke bron.
In de eerste helft van haar leven raakte haar hart gewond en het zou tot in
de tweede helft van haar bestaan duren voordat zij de weg naar heling vond.
De duisternis week.

Dit boek verhaalt over haar spirituele zoektocht en over de inzichten die haar daarbij gaandeweg toevallen. Een tocht die haar uiteindelijk bij Hz. Mevlânâ Rumi brengt. In het mausoleum van deze grote islamitische geleerde, dichter en mysticus uit de dertiende eeuw in het Turkse Konya, hoort zij opeens zijn stem die zich rechtstreeks tot haar richt. Dit moment vormt een keerpunt in haar leven. Sindsdien leeft zij in steeds grotere overgave aan Allah, de Ene God.

Dit verslag van een levensreis laat de lezer op een verrassende manier mee­reizen met een intuïtief begaafde en moedige vrouw die in heel haar leven van geen opgeven wilde weten, anders dan in totale overgave aan haar Geliefde.

Alberdina Fatima Slor (1945) is al vele jaren toegewijd aan ‘De Weg van de Derwisj’, een innerlijk pad binnen de traditie van de soefi-mysticus Hz. Mevlânâ Rumi.
Daarnaast is zij natuurgeneeskundige, healer en levenscoach, onder meer
opgeleid aan het Arthur Findlay College, Stanstad, Engeland.

‘Moge dit boek een licht zijn voor zijn lezers’, Esin Çelebi Bayru - 22ste kleindochter van Hz. Mevlana, Ambassadeur van de Mevlevi-traditie in deze tijd.

0 | 0