JA leeft in het Land van NEE
JA leeft in het Land van NEE
JA leeft in het Land van NEE
JA leeft in het Land van NEE
7.50

2 - 3 Werkdagen

Het lijkt wel alsof we omringd zijn door schuddende hoofden, naar beneden wijzende duimen, blinde muren, afwijzingen en gesloten deuren. We zijn omsingeld door NEE'S - op het werk, in de buurt waar we wonen, onze geloofsgemeenschap, bij de overheid, in het sociale verkeer, op school en zelfs in ons gezin.
Of je nou sollicteert op een vacature, een verzoek indient, een woning zoekt, een levenspartner probeert te vinden, de een of andere vorm van instemming hoopt te krijgen, een product of idee (of jezelf) probeert te verkopen, of anderen tot een prestatie wilt aansturen - je krijgt te maken met tegenslag en verzet. Hoe kun je al dat negativisme overwinnen?
Dit boek is een wijze, verhelderende allegorie waarin we onze held volgen op zijn tocht door het land van NEE, op zoek naar JA. Hij ziet mensen met de beste intenties struikelen en tuimelen - maar hij ziet ook hoe andere mensen het anders aanpakken en w hun doel bereiken. Onze oplettende held leert van al die ervaringen - zowel die van anderen als die van hemzelf.
In de tweede helft van het boek verruilen we de allegorie voor de praktijk. Daar vinden we de beproefde tips, instrumenten en strategie die we kunnen gebruiken om door te zetten, vasthoudender te worden, ondanks alle tegenslag vol te houden, en de verstarring van de status quo te doorbreken. Samen bieden de beide delen van dit boek een zowel praktische als amusante handleiding voor een succesvolle weg door het leven en het werk. Met behulp van dit boek vindt je sneller en doeltreffender de JA'S die je zoekt - en dat scheelt een hoop teleurstelling en gesomber.

0 | 0