Je hond beter begrijpen
Je hond beter begrijpen
Je hond beter begrijpen
Je hond beter begrijpen
Nederlands
240
20.00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Hoe leren we onze hond beter begrijpen zodat we ‘probleemgedrag’ kunnen voorkomen. Nadieh gaat holistisch te werk, waarbij aspecten als fysiek, mentaal en spiritueel onder de loep genomen worden.
Mensen nemen graag een hond in huis. Het is gezellig, we zorgen graag, het is een alibi om te wandelen en zodoende zelf in beweging te blijven, het geeft misschien een gevoel van veiligheid en het is natuurlijk heerlijk als je thuiskomt en er staat een enthousiaste hond te springen. Kortom, een hond in huis geeft ons een goed gevoel! Er zijn veel boeken geschreven over het opvoeden, trainen, verzorgen en houden van een hond, zodat wij het leuk blijven vinden dat we een hond in huis hebben. Maar wat heeft de hond nodig? Hoe zit zijn natuur in elkaar en wat zouden wij terug moeten doen in dienst van de hond? Nadieh Cuijten heeft dit boek geschreven vanuit de belevingswereld van de hond. Als we de belevingswereld van de hond beter begrijpen kunnen we de term ‘een hondenleven’ echt een heel andere lading geven dan het nu heeft. Een hond die goed begrepen wordt, zal niet snel een hond met gedragsproblemen worden. Dit boek is geschreven voor alle hondenbezitters, van onervaren begeleider tot mensen die op professionele wijze bezig zijn met hondenopvoeding en/of-training. Alles in dienst van onze hond. Nadieh Cuijten is ooit op zeer jonge leeftijd begonnen in de modewereld, maar is tegenwoordig een modern geschoolde hondengedragsdeskundige. Ze volgde de opleiding Dierenverzorging bij Helicon en studeerde daar als uitblinker af. Bij de Dierenbescherming leerde ze wat het werk van hondengedragsdeskundige inhield en ze volgde gerichte opleidingen zoals de opleiding tot gedragsdeskundige van de internationaal geroemde Turid Rugaas, de opleiding Pijn bij Honden en Zelfbeheersing en Zelfvertrouwen bij N&N Dogtrainers. Nadieh volgt nog steeds maandelijks de wetenschappelijk bijscholing van Chirag Patel, Amber Batson en Daniel Mils. Momenteel is ze eigenaar van het bedrijf Van hakjes tot poepzakjes en wordt ze door particulieren, dierenartsen en instellingen ingeschakeld als hondengedragsdeskundige. Hoe leren we onze hond beter begrijpen, hoe komen we in verbinding met de hond, zodat we ‘probleemgedrag’ kunnen voorkomen. Nadieh gaat holistisch te werk, waarbij aspecten als fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel onder de loep genomen worden.

5 | 0

  • : Nadieh Cuijten
  • : Bloemendal Uitgevers
  • : 9789492284228
  • : Nederlands
  • : Paperback
  • : 240
  • : september 2021
  • : 608
  • : 240 x 171 x 19 mm.
  • : Chemie van mineralen, kristallen en edelstenen; Edelmetaal, edelstenen en juwelen: kunstwerken en ontwerp; Honden als huisdieren; Hondentraining; Huisdieren; Kinderen / tieners: algemeen: huisdieren en dierenverzorging: honden; Natuur en de natuurlijke wereld: algemeen