• NextPrevious

Je ziet mij nooit meer terugIntiem en ontroerend!

Bekijk alles van

Sonja Barend

Kies uitvoering
Aantal
20.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde en geliefde gezichten op de Nederlandse televisie. Haar heldere en betrokken manier van interviewen is een voorbeeld en inspiratie voor velen. Achter haar elegante en intelligente verschijning gaat een aangrijpend oorlogsverleden schuil. In deze indringende memoires is ze niet langer degene die alleen vragen stelt, maar zoekt ze ook de antwoorden. Vragen die haar al sinds haar jonge jaren achtervolgen over het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Al zoekende probeert ze inzicht te geven in wat haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting van haar televisiewerk heeft bepaald. Daarmee komt Sonja Barend, die voor iedereen al zo vertrouwd was in de huiskamer, nóg dichterbij.

Sonja Barend (1940) is bekend als televisiepresentatrice, en wordt nog altijd de Koningin van de Talkshow genoemd. Ze was meer dan veertig jaar op televisie te zien. Beroemd is de slotzin van al haar uitzendingen: ‘Voor straks: lekker slapen en morgen gezond weer op.’

Productinformatie

Auteur
Sonja Barend
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Taal
Nederlands
ISBN
9789023449782
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenLiteratuur & RomansLiteratuurNederlandse literatuur
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
2/21/2017
Aantal pagina's
224
Formaat
206 x 133 x 29 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken