Leven vanuit flow en intuïtie
Leven vanuit flow en intuïtie
Leven vanuit flow en intuïtie
Leven vanuit flow en intuïtie
22.50

2 - 3 Werkdagen

Ik liep over de Copacabana met een vriend en zei: ‘Het zou gaaf zijn als we hier de komende twee weken een appartement hebben aan dit strand.’ ‘Wat toevallig, dat dacht ik net ook,’ zei hij. ‘Dan zal het zo zijn,’ zei ik. Honderd meter verder sprak een Braziliaanse man ons aan: ‘Willen jullie een appartement huren aan de Copacabana?’ Nog geen dertig minuten later zaten we in ons eigen appartement. Toeval?

Wanneer je in de flow leeft, gaat het leven moeiteloos. Het is het gevoel dat alles klopt in het moment, waarbij toevalligheden zich als vanzelf aandienen. Alles lijkt gemakkelijk te ontstaan, precies zoals jij wilt. Wat deze manifestatiemomenten gemeen hebben, is dat oplossingen en antwoorden steeds uit onverwachte hoek komen, moeiteloos, snel en verrassend.

Vele van mijn persoonlijke en vaak magische creatiemomenten zal ik in dit boek met je delen. Ik leg je eenvoudig uit hoe het brein werkt en geef je essentiële kennis die je nodig hebt om te begrijpen hoe je in de flow komt. En ik zal je uitleggen hoe je je gedachten en emoties kunt transformeren die je belemmeren om in de flow te zijn, zodat ook jij vanuit flow kunt manifesteren wat je werkelijk verlangt.

- Hoe creëer ik flow?
- Waarom lukt het soms wel en soms niet?
- Hoe kom ik in de flow? En waarom val ik eruit?
- Hoe creëer ik wat nu bij mij past?

Luc van Esch geeft trainingen, workshops en lezingen voor bedrijven en particulieren. Hierin legt hij – net als in zijn boek – op een nuchtere manier uit wat flow en intuïtie zijn en laat hij de deelnemers ervaren hoe ze op hun gevoel kunnen vertrouwen.

0 | 0