Maatschappelijk verantwoord ondernemen
51.95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

De toegankelijke introductie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen laat je uitgebreid kennismaken met deze relatief nieuwe en interessante organisatieverandering. Je leert de basisbegrippen en krijgt inzicht in deze ondernemingsvorm. Een goede basis voor de toekomstige beroepspraktijk!

Waarom kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?
* Uitstekende basis voor de praktijk;
* toegankelijke kennismaking met deze ondernemingsvorm;
* met uitgebreide online ondersteuning.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bespreekt duurzaamheidsinzichten en -handvatten, zoals triple P, base of the pyramid en milieuzorgsystemen, in een bedrijfskundige en economische context. Strategie, organisatie, innovatie en ondernemerschap staan daarbij steeds centraal. Het boek is rijkelijk voorzien van actuele praktijkvoorbeelden voor een goede aansluiting op het werkveld. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de tweede editie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?
De inhoud van de tweede editie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is volledig up-to-date, met onder meer nieuwe, actuele praktijkvoorbeelden.

Online ondersteuning
Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier toetsen met feedback, studieadvies, een begrippentrainer en -test, uitwerkingen en antwoorden, figuren en handige weblinks. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

0 | 0