Mercy Thompson 3 - Ziel van ijzer
Mercy Thompson 3 - Ziel van ijzer
Mercy Thompson 3 - Ziel van ijzer
Mercy Thompson 3 - Ziel van ijzer
Nederlands
368
21.99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

‘Ziel van ijzer’ is het derde boek in de Mercy Thompson-serie. Alle magie kent een prijs, en Mercy moet de hulp van de Fae terugbetalen. Maar het maakt de Fae niet uit of de prijs haar leven is…
Ziel van ijzer' is het derde deel in de Mercy Thompson-serie van Patricia Briggs, na het eerste deel 'Onder de maan' en het tweede deel 'In het bloed'. Heerlijk leesvoer voor fans van Anne Bishop, Ilona Andrews en Jaye Wells.

Parttime coyote en garagehoudster Mercy Thompson heeft de magie van de Fae gebruikt om haar vrienden te beschermen. Nu eisen de Fae dat ze haar schuld inlost. Want iets of iemand heeft het op hen gemunt, en Mercy's scherpe neus wordt ingeroepen om de moordenaar op te sporen.
Maar de moordenaar heeft zelf ook een val gezet, en als die dichtklapt, dreigt Mercy's oude baas en goede vriend Zee voor de moorden veroordeeld te worden. Dat kan Mercy niet laten gebeuren, want de rechtbank van de Fae kent maar één straf...

De Urban Fantasy-titels van Uitgeverij De Fontein zijn speciaal voor alle fans van 'Charmed', 'Once Upon a Time', 'Twilight' en de boeken van Cassandra Clare.

0 | 0