Niets te vrezen Paperback

Niets te vrezen
 

Samenvatting

Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. 'Niets te vrezen' 'is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Dana runt in Chicago een opvanghuis voor vrouwen....Meer Niets te vrezen Lees meer

Product Informatie

Auteur

Karen Rose

Taal

Nederlands

Uitgever

De Fontein Romans & Spanning

ISBN

9789026143700

Productsoort

Boek

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

oktober 2018

Pagina's

448

Formaat

229 x 151 x 38 mm

Samenvatting

Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. 'Niets te vrezen' 'is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Dana runt in Chicago een opvanghuis voor vrouwen....Meer Niets te vrezen Lees meer

Paperback
448 pagina's
€ 19 99
eBook € 6,49
12,99
Dwarsligger € 17,99

Bekijk alles van Karen Rose
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. 'Niets te vrezen' 'is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Dana runt in Chicago een opvanghuis voor vrouwen. Wanneer ze onderdak biedt aan Sue kan ze niet vermoeden welk onheil ze binnenhaalt. Sue is net vrijgekomen en vastbesloten wraak te nemen op iedereen die verantwoordelijk is voor haar gevangenisstraf. Het ontvoeren van een 11-jarige jongen is daarin nog maar de eerste stap. Dana krijgt steeds meer achterdocht bij Sue's verhaal en zodra er in haar buurt gruwelijke moorden worden gepleegd, weet Dana dat dit nog slechts het begin is... Karen Rose schrijft thrillers die wereldwijde bestsellers zijn. Voor haar boeken werd zij meermaals bekroond. Karen Rose woont en werkt in Florida.


Product Informatie

Auteur

Karen Rose

Taal

Nederlands

Uitgever

De Fontein Romans & Spanning

ISBN

9789026143700

Productsoort

Boek

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

oktober 2018

Pagina's

448

Formaat

229 x 151 x 38 mm

Beoordelingen

‘Niets te vrezen’- Karen Rose5 / 5

Een gevoel van thuiskomen in een van je favoriete families.

Als ik me ergens mateloos op kan verheugen is het wel een nieuw boek van Karen Rose. Dat voelt altijd een beetje als; Wie is er dit keer op de reünie en wie zijn de nieuwkomers? Ik kan wel zeggen dat ik het een mega feestje voor de ogen en hersens vind altijd.

Een gevoel van thuiskomen in een van je favoriete families.

Spanning die wordt afgewisseld met een hoge dosis romantiek en steamy sexy scenes.
Plots en intriges, de donkere kanten van de wereld, mensen die geen greintje gevoel in het vege lijf hebben en de dood aan hun handen hebben kleven..
Anderzijds de emotionele, liefdevolle mensen die hun leven wijden aan het helpen van mensen in nood. In dit geval mishandelde en/of misbruikte vrouwen met hun eventuele kinderen.

Chicago:
Dana Dupinsky is door haar eigen ervaringen en belevenissen in haar jeugd uiteindelijk terecht gekomen in Hanover House, dat ze nu zelf runt met de hulp van een aantal goede vrienden en Evie – deze is door en voor het leven getekend en probeert zich zoveel mogelijk te verstoppen voor de buitenwereld – bang om weer gekwetst te worden. Hanover House is een zeer goed bewaard geheim, een veilige haven voor vrouwen en kinderen. Slechts enkelen kennen het adres.

Wights Landing, Maryland (DC-area);
De Vaughns vieren samen hun 10-jarig huwelijk en laten de zorg van hun 12-jarige zoon Alec over aan Cheryl en haar vriend Paul. Alec is doof en praat niet. Als ineens de hel los lijkt te breken in hun strandhuis wordt Alec meegenomen door een vrouw. De jongen staat doodsangsten uit als hij in de vreemde vrouw's vreemde ogen kijkt... (geen dubbelop vreemd zonder reden ;-))
Bij thuiskomst ontdekken Stan en Randi Vaughn de ellende en schakelen de beste vriend van Stan's overleden broer in, Ethan Buchanan in. Ze weigeren echter de politie of FBI te informeren en Ethan wordt voor een dilemma gesteld. Ethan vraagt zijn zakenpartner en vriend Clay Maynard om hem te helpen zijn petekind te zoeken. Een race tegen de klok begint dan en de aanwijzingen en sporen zijn echt minimaal. Ethan komt uiteindelijk terecht in Chicago, waar een piepklein spoortje hem verder moet zien te helpen.

In Chicago is Dana weer eens op pad, op het station wacht ze midden in de nacht op de aankomst van een vrouw in nood die haar hulp heeft ingeschakeld. Dana is altijd op haar hoede, helpt alles en iedereen maar blijkbaar zet ze haar eigen veiligheid heel makkelijk aan de kant. Gevaarlijke situaties lijken op haarzelf geen indruk te maken. Als ze dan ook weer eens iemand te hulp schiet op het station gaat dat niet van een leien dakje. Toeval wil dat Ethan dit allemaal ziet en te hulp schiet. Bliksemschichten en innerlijk vuurwerk. Is dit liefde op het eerste gezicht??

Als de om hulp vragende Sue met haar zoontje bij Hanover House terecht komt weet Dana nog niet wat voor Paard van Troje ze zich op de nek heeft gehaald. ONHEIL in hoofdletters is het begin van een aaneenschakeling van moorden en bedrog in Dana's directe omgeving. Zal het recht uiteindelijk zegevieren?
Hoever zal de ontvoerder gaan? Wie staat er allemaal op diens dodenlijstje?
En vooral – WAAROM!?!

Compleet buitengesloten van mijn omgeving, niks gewaar worden wat er om je heen gebeurt in principe … zo diep zit je weer in het verhaal. Met een stevige zucht is het einde van het boek weer veel te snel een feit en kun je in je hoofd alleen maar flink applaudisseren.

Karen Rose flikt het toch steeds maar weer om zowel te verrassen als herkenning te schrijven.

Je als lezer steeds maar op het puntje van je stoel of bank te houden en slechts even te laten ontspannen bij de heerlijk romantische taferelen.
Je hoeft niet per se “voorkennis” te hebben wat betreft haar vorige boeken maar als ik je dan toch zomaar een ongevraagde tip mag geven;
Karen Rose is meer dan de moeite van het lezen waard!!

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Niets te vrezen
Niets te vrezen
Karen Rose
Paperback  448 paginas
1999