No guts, no story
No guts, no story
No guts, no story
No guts, no story
28.95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Maak ik de goede carrièrekeuze? Zit ik op het juiste pad of kan ik beter een afslag nemen? En is dit eigenlijk wel het goede moment?

Wanneer je als ambitieuze professional zelf je loopbaan in handen wilt nemen, zijn dit vragen die regelmatig door je hoofd spoken. Ook bij Simone Driessen en Niek Karsmakers - twee young potentials aan de start van hun carrière - sloeg de twijfel soms genadeloos toe. 'Leiding nemen over je eigen toekomst? Bewuste carrièrekeuzes maken? Hoe doe je dat?'

No Guts, No Story is het resultaat van hun uitgebreide onderzoek. Ze interviewden 30 CEO's en vroegen hen hoe zij de juiste keuzes maken, verantwoordelijkheid nemen, persoonlijke zingeving uit hun werk halen, de balans vinden en bewaren... Kortom: 'Hoe word je zo succesvol (en hoe houd je het leuk)?'

'Je moet vooral geen CEO willen worden, want dan lukt het nooit', raadt de ene CEO aan. 'Er bestaat geen formule voor succes', meent de ander. Toch presenteren de auteurs in dit boek een formule, gebaseerd op de gesprekken die ze hadden met de topstukken van het Nederlandse zakenleven. Die formule bestaat uit vier variabelen - willen, kunnen, durven en gunnen - en zal leiden tot ieders persoonlijke defi nitie van succes. De formule helpt je om leiding te nemen over jouw toekomst en bewuste keuzes te maken in je carrière, wat je ambitie ook is.

Dit boek is voor iedereen die zelf de leiding wil nemen over zijn of haar (zaken)leven. Voor iedereen die twijfelt over de goede afslag en dubt over het juiste moment. Profiteer van de wijsheid en talloze tips van de CEO's die je voor gingen, trek je lessen uit de persoonlijke zoektocht van de auteurs en laat je inspireren door aansprekende voorbeelden uit de (wetenschappelijke) literatuur. Dit boek daagt je uit om zelf het heft in handen te nemen. Definieer jouw eigen succes en kom in actie!

Simone Driessen en Niek Karsmakers zijn jong, ambitieus, nieuwsgierig en eigenwijs. Ze zijn trainee in het YSE, powered by Kirkman Company traineeship. YSE organiseert traineeprogramma's voor diverse organisaties en stelt jong talent in staat om zich in twee jaar maximaal te ontwikkelen. Dit boek is een initiatief van Simone en Niek, als onderdeel van hun zoektocht naar een juiste volgende carrièrekeuze.

0 | 0