Positive behavior support - goed gedrag kun je leren Paperback

Positive behavior support - goed gedrag kun je leren

Positive Behavior Support is een effectief gebleken schoolbrede aanpak, gericht op het expliciet maken en stimuleren van gewenst gedrag. Net als 'gewone' vakken als taal, rekenen en biologie, kun je leerlingen gewenst gedrag leren,...... Meer

Paperback
272 pagina's
€ 5250


Bekijk alles van Annemieke Golly , Jeff Sprague
Haal je bestelling op en betaal in de winkelKies jouw Bruna winkel
1 werkdag -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting


Positive Behavior Support is een effectief gebleken schoolbrede aanpak, gericht op het expliciet maken en stimuleren van gewenst gedrag. Net als 'gewone' vakken als taal, rekenen en biologie, kun je leerlingen gewenst gedrag leren, door duidelijk en consequent te zijn in wat je van hen verwacht. Het doel van PBS is om de leerprestaties te verbeteren door een sociale omgeving te scheppen die het leren bevordert en gedragsproblemen voorkomt. Hiervoor worden methoden aangereikt op het niveau van de school, de klas en de individuele leerling. Belangrijke sleutelelementen hierbij zijn: preventie, effectief klassenmanagement, op data gebaseerde besluitvorming, positieve interventies en samenwerken met ouders. In deze herziene en vermeerderde druk vind je: * Een extra hoofdstuk over agressie en pesten. * Uitgebreidere strategieën, tips, scenario's, formats en voorbeelden van gedragsverwachtingen en formulieren. * Gedetailleerde voorbeelden, cases en ideeën van scholen die met succes PBS hebben geïmplementeerd. * Duidelijker uitgelegde stappen en formulieren voor het ontwikkelen en toepassen van procedures voor het omgaan met leerlingen die behoefte hebben aan interventies uit het gele en rode niveau van de piramide.

Recent in de media
collectie

Recent in de media

Bekijk alle boeken

Product Informatie

Auteur Annemieke Golly, Jeff Sprague
Taal Nederlands
Uitgever Uitgeverij Pica
ISBN 9789077671986
Productsoort Boek
Categorie Onderwijskunde
Leeftijd Volwassenen
Verschenen juni 2013
Pagina's 272
Formaat 298 x 210 x 20 mm
Vertaler Rob de Ridder

Beoordelingen

‘Positive behavior support - goed gedrag kun je leren’ - Annemieke Golly, Jeff Sprague


Checklist

Bruna is dé plek voor al jouw schoolspullen

  • Agenda's
  • Schoolspullen voor in je etui
  • Rekenmachine en bureau accessoires
  • Woordenboek en Bosatlas
  • Collegeblok, post-it en printpapier
  • Snelhechter, tabblad en opbergmap
  • Samenvatting en examenbundel
  • 0 producten op checklist
  • - 0 online te bestellen
  • - 0 alleen in de winkel

Bij aankoop van een agenda tot 40 euro korting bij Walibi Holland

Koop een schoolagenda en ontvang tot 40,- korting op een dag #Hardgaan in Walibi Holland. Bij aankoop van je agenda ontvang je een boekenlegger, hiermee krijg je 10,- korting op een Walibi ticket. De voucher is geldig voor maximaal 4 personen. Maar dat is nog niet alles. Ook staat op de boekenlegger een unieke code waarmee je kans maakt op kaarten voor Out of Control in Walibi Holland. Doe mee en maak 2x kans op 2 kaarten + een meet & greet met Jebroer of KD Soundsystem! Ga naar www.bruna.nl/hischool-actie om deel te nemen.  

Promo HiSchool Alt Text