Reset je Leven in 90 dagen
Reset je Leven in 90 dagen
Reset je Leven in 90 dagen
Reset je Leven in 90 dagen
Nederlands
91
21.95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Zou jij ook wel eens op de `Reset-knop’ van je leven willen drukken? Dat klinkt een beetje als een utopie, maar het is zeker mogelijk. Het resetten van je leven begint met het resetten van jezelf. Door de beste versie van jezelf te worden kan je je leven veranderen in de richting die jij wilt.
Deze methode heeft een positieve ommekeer gebracht in het leven van vele mensen die last hadden van stress, depressie en burn-out, maar bijvoorbeeld ook van verstoorde eetgewoontes, een verstoorde werk-privé balans, verstoorde relaties, een verstoord zelfbeeld en meer.
Je gaat leren hoe jouw brein werkt en hoe je je leven kan resetten. Aan de hand van concrete oefeningen leer je hoe je in 90 dagen je ´Mind´ opnieuw kan programmeren. Dit heeft een enorm positief effect op je leven. Je zult merken dat wanneer je de aanwijzingen en oefeningen volgt die hier beschreven zijn, je beter gaat functioneren, automatisch betere resultaten behaalt en gegarandeerd meer geluk en voldoening vindt in jezelf.
Na 25 jaar tegen haar depressies te hebben gestreden, veranderde het leven van Rintske Bosma 180 graden door een bijzondere ervaring. Deze heftige gebeurtenis dwong haar verregaande studie te maken van het brein. Zo ontdekte ze hoe de ´Mind´ werkt en hoe je onbewuste belemmerende overtuigingen kan resetten. Gebaseerd op haar studie en het in praktijk brengen van alles wat ze leerde, creëerde ze de ’90 day paradigm shift’ methode waarmee ze de essentie van haar kennis kan overbrengen. Sindsdien is het haar missie om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de werking van de ´Mind´, ze te helpen onbewuste blokkades op te heffen, zodat mensen mentaal sterk en gelukkig in het leven kunnen staan. Met haar passie voor mensen en hun persoonlijke ontwikkeling trainde ze de afgelopen 7 jaar al honderden mensen, waaronder medewerkers van grote organisaties, zoals L’Oréal, Ordina, Sogeti, KPMG e.a.

0 | 0