• NextPrevious

Rico

Bekijk alles van

Leon Verdonschot

Kies uitvoering
Aantal
19.99
Overmorgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Schrijver Leon Verdonschot volgde de wereldkampioen kickboksen een jaar lang intensief. Tijdens trainingen, in voorbereiding naar wedstrijden, tijdens presentaties en workshops, thuis en in zijn vrije tijd. Hij sprak vele (jeugd)vrienden, familieleden, trainers, medesporters. Het resultaat is RICO: niet alleen een meeslepend en filmisch geschreven verhaal op de huid van de beste kickbokser ter wereld, maar ook een onthullend inkijk in het persoonlijke leven van Verhoeven.

Voor het eerst vertelt hij (en zijn intimi) het verhaal van zijn getroebleerde jeugd. Zijn verstoorde relatie met zijn moeder, en de rol van zijn vader, die hem de eerste jaren trainde maar uiteindelijk buiten Verhoevens sportieve team belandde. Het legde de basis voor een zeer gecompliceerde band, die onlangs tragisch eindigde met het overlijden van Verhoevens vader.

 RICO is niet alleen een verhaal over sportieve wilskracht en discipline, maar ook een ontroerend verslag van een andere strijd: die om los te komen van je verleden.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Leon Verdonschot
Uitgever
Voetbal Inside
Taal
Nederlands
ISBN
9789048840410
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenSport, Hobby & LifestyleSportBiografieën van sporters
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
12/21/2017
Aantal pagina's
256
Formaat
210 x 136 x 24 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken