Taaltopics formuleren
45.95

2 - 3 Werkdagen

Taaltopics Formuleren is een praktische, overzichtelijke en handzame schrijfhulp. Of je nu een korte tekst, een scriptie of slechts enkele zinnen moet schrijven of herzien: Taaltopics Formuleren biedt uitkomst. Voor zowel zakelijke als meer commerciële teksten krijg je handige tips, voorzien van aansprekende voorbeelden en korte oefeningen waar je mee aan de slag kunt.

Waarom kiezen voor Taaltopics Formuleren?
* Staat stil bij de benodigde voorbereidingen voorafgaand aan het schrijven;
* stimuleert om aantrekkelijk, begrijpelijk en correct te schrijven;
* het is modulaire opgezet: aan de hand van vier delen kun je zelf je route kiezen.

Taaltopics Formuleren bestaat uit vier delen met handige checklists waarmee je afhankelijk van de behoefte aan de slag kunt gaan.
1. Deel I: Voordat je gaat schrijven: behandelt het schrijfproces, het opheffen van schrijfblokkades en het maken van een tekstschema;
2. Deel II Begrijpelijk schrijven: richt zich op begrijpelijk en bondig schrijven;
3. Deel III Aantrekkelijk schrijven: behandelt aantrekkelijk schrijven, waarbij je leert om persoonlijker en concreter te schrijven;
4. Deel IV Correct schrijven: gericht op het verbeteren en voorkomen van grammaticale fouten en stijlfouten.

Kies zelf de punten waarop je je tekst wilt verbeteren en ervaar hoe je snel resultaten boekt. Wil je je concentreren op één enkele schrijfkwestie? Ook dat kan. Elk hoofdstuk is prima apart te raadplegen en bespreekt een of meer specifieke formuleertips. Wil je een snel overzicht? Pak dan de checklists per deel erbij. Die helpen je met een 'quickscan' om je tekst nog eens op alle tips door te lopen. Taaltopics Formuleren is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de vierde editie van Taaltopics Formuleren?
De nieuwste editie van Taaltopics Formuleren is compleet herzien. Het boek is nu in vier delen opgedeeld: Voordat je gaat schrijven, Begrijpelijk schrijven, Aantrekkelijk schrijven en Correct schrijven.

Online ondersteuning
Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier extra oefeningen per hoofdstuk. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

0 | 0