The voice of leadership Paperback

toonladder van het leven, in 5 stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk

The voice of leadership
 

Samenvatting

Eens in de zoveel tijd komt er een boek voorbij dat opvalt en echt het verschil maakt als het gaat om het realiseren van zowel persoonlijk als zakelijk succes. We kunnen er niet meer omheen. Wie meer succes, zelfvertrouwen en geluk...Meer The voice of leadership Lees meer

Product Informatie

Auteur

Irma Lohman

Taal

Nederlands

Uitgever

Aspekt B.V., Uitgeverij

ISBN

9789461539397

Productsoort

Boek

Categorie

Leidinggeven & Coaching

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

februari 2017

Pagina's

254

Formaat

239 x 170 x 24 mm

Samenvatting

Eens in de zoveel tijd komt er een boek voorbij dat opvalt en echt het verschil maakt als het gaat om het realiseren van zowel persoonlijk als zakelijk succes. We kunnen er niet meer omheen. Wie meer succes, zelfvertrouwen en geluk...Meer The voice of leadership Lees meer

Paperback
254 pagina's
€ 19 95

Bekijk alles van Irma Lohman
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Eens in de zoveel tijd komt er een boek voorbij dat opvalt en echt het verschil maakt als het gaat om het realiseren van zowel persoonlijk als zakelijk succes. We kunnen er niet meer omheen. Wie meer succes, zelfvertrouwen en geluk wil vinden in deze snel veranderende wereld zal antwoord moeten vinden op vragen als: * Wie ben ik? * Wat zijn mijn talenten? * Waarom doe ik wat ik doe? Oftewel: hoe ontwikkel ik mijn eigen Voice of Leadership? Het Voice of Leadership System van Irma Lohman helpt jou in 5 stappen en met behulp van 10 instrumenten jouw eigen stem (terug) te vinden en jouw volle potentieel (weer) te benutten. Wat deze helder geschreven no-nonsense handleiding extra bijzonder maakt is de prachtige, speciaal voor dit boek samengestelde Top 100 Music, die je via QR-codes direct kunt beluisteren. Met enkele speciaal voor The Voice of Leadership opgenomen nummers koppelt auteur en zangeres Irma Lohman ook haar eigen 'Voice' aan dit boek. Hiermee heb je letterlijk een 'instrument' in handen om je eigen 'grondtoon' te vinden en hoger op de 'toonladder' van het leven te komen. Want het is tijd om jouw podium te pakken, om in de spotlights te gaan staan en van je te laten horen. Met jouw stem, jouw eigen Voice of Leadership.


Product Informatie

Auteur

Irma Lohman

Taal

Nederlands

Uitgever

Aspekt B.V., Uitgeverij

ISBN

9789461539397

Productsoort

Boek

Categorie

Leidinggeven & Coaching

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

februari 2017

Pagina's

254

Formaat

239 x 170 x 24 mm

Beoordelingen

‘The voice of leadership’- Irma Lohman4 / 5

The Voice of Leadership

Met haar ‘The Voice of Leadership’ heeft Lohman een origineel werk afgeleverd, want laten we eerlijk zijn, er zijn inmiddels talloze boeken geschreven over het realiseren van persoonlijk en/of zakelijk succes. De aanpak van Lohman is echter uniek, verfrissend en heel anders dan wat er allemaal al is. Haar Voice of Leadership System biedt een vijftal stappen en met behulp van tien instrumenten vindt de lezer zijn eigen stem en weet die volledig te benutten.

“Door dicht bij jezelf te blijven ontstaat er vaak ook automatisch een verbinding met anderen. Doordat jij gewoon jezelf bent, durven anderen ook hun ware gezicht te tonen.”

Lohman had niet voor ogen een (droog) managementwerk te schrijven maar om, vanuit haar professie een inspirerend boek te schrijven en dat is gelukt!

“Echter, als je bewust kiest voor vertrouwen in plaats van angst, dan betekent het dat je er tegelijkertijd ook voor kiest om bepaalde zaken of mensen los te laten. Het zogenaamde oude vertrouwde achter je te laten en vertrouwen op wat zich mag aandienen en ontwikkelen.”

Doordat Lohman zichzelf in haar boek met regelmaat bloot geeft en kwetsbaar opstelt door middel van het delen van haar eigen ervaringen, komt zij bij haar lezers binnen. Daarnaast weet ze haar lezers te prikkelen en uit te dagen hun eigen ‘voice’ te ontdekken.

“Zelf ben ik blij en dankbaar dat mijn innerlijke kind altijd goed vertegenwoordigd is gebleven in mezelf. Iets dat mij op de een of andere manier tot op de dag van vandaag dan ook heel onbevangen in het leven doet staan, ondanks diverse tegenslagen waar ook ik natuurlijk mee van doen heb gehad. ‘Wat is het ergste dat er gebeuren kan?’ Is dan ook een van mijn oneliners.”

Lohman is, naast spreker en coach, ook zangeres en daarmee is het ook niet verwonderlijk dat er een speciaal samengestelde lijst met muzieksuggesties in het boek is opgenomen. Alle tracks kun je middels QR-codes beluisteren. Daarin staan overigens ook een aantal speciaal voor The Voice of Leadership opgenomen nummers.

Met ‘The Voice of Leadership’ heb je een instrument in handen om je eigen voice te ontdekken. Pak het podium en laat van je horen!

Over de auteur
Irma Lohman is spreker, zangeres, coach en auteur op het gebied van leiderschap, authenticiteit, talentontwikkeling, zingeving en spiritualiteit. Met haar stem heeft zij middels seminars, trainingen, concerten, lezingen en masterclasses al meer dan duizenden mensen, zowel particulieren als bedrijfsleven, mogen inspireren, motiveren en raken.

Uitvoering
Uitgever Aspekt
ISBN10 9461539398
ISBN13 9789461539397
Paperback, 254 pagina’s

Over Hanneke Tinor-Centi
Hanneke Tinor-Centi (1960), eigenaar van HT-C Communicatie en Marketing, literair agent, boekmarketeer en recensent.
http://ht-c-communicatie.nl/

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
The voice of leadership
The voice of leadership
Irma Lohman
Paperback  254 paginas
1995