Verbindende Besluitvorming werkt
Verbindende Besluitvorming werkt
Verbindende Besluitvorming werkt
Verbindende Besluitvorming werkt
Nederlands
185
35.90

3 - 5 Werkdagen

Na het lezen van dit boek ben ik ervan overtuigd dat Verbindende Besluitvorming wezenlijk kan bijdragen aan de communicatie -en beslissingscultuur binnen bedrijven en organisaties. Erwin Tielemans legt haarfijn de methodiek bloot en nodigt vanuit zijn enthousiasme en passie de lezer uit om er morgen mee aan de slag te gaan.
Wouter Torfs (CEO Torfs)

Verbindende Besluitvorming werkt. Dat zie ik in onze teams in België, maar ook in Shanghai, Bangladesh, Ethiopië en India. Bij Erve group is verbinding het sleutelwoord als we door communicatie lastige issues willen vertalen naar oplossingen. De eenvoud van het concept inspireerde me van bij het begin. Het werkt op het werk maar ook in de privésfeer.
- Martijn van der Erve (CEO Erve)

Onze samenleving heeft er alle belang bij dat technologische specialisten vlot met iedereen communiceren om de wereld van de toekomst te creëren. Verbindende Besluitvorming beschrijft een eenvoudig en krachtig concept om problemen en uitdagingen te vertalen naar oplossingen. In onze organisatie hebben dit aan den lijve ondervonden. Inzetten op dialoog om de collectieve intelligentie van experts te vertalen naar nieuwe meerwaarde voor de toekomst, is de uitdaging voor onszelf en de bedrijven die we ondersteunen.
- Marc Lambotte (CEO Agoria)

Samen overleggen en eruit geraken. Dat gaat enkel als mensen bereid zijn tot dialoog. Door echt in verbinding te gaan met elkaar en te zoeken naar oplossingen die passen in een waardengedreven organisatie blijven we meerwaarde creëren. Verbindende Besluitvorming is hiervoor een schitterende tool. Het is eenvoudig en zorgt ervoor dat elke stem gehoord wordt.
- Jef Colruyt (CEO Colruytgroup)

Blijven groeien met een divers team met uiteenlopende competenties & expertise en daarbij op maat van de klant oplossingen aanbieden. Het is een hele uitdaging! Dit lukt ons door in team te blijven zoeken naar oplossingen. Al verscheidene jaren worden al onze medewerkers hierin getraind. Verbindende communicatie en besluitvorming helpt ons om op een positieve manier in overleg te gaan en telkens nieuwe oplossingen te bedenken en te implementeren.
- Ann Dhondt (CEO Spiromatic)

Verbindende Besluitvorming is een manier van oplossingen bedenken met een hart voor mensen. In onze tandartspraktijken zorgt het voor inspiratie om elke thema, elk probleem op een menselijke, oplossingsgerichte manier te bespreken.
- Annemie Tolleneer (HR Benedenti)

0 | 0

  • : Erwin Tielemans
  • : Garant
  • : 9789044137248
  • : Nederlands
  • : Paperback
  • : 185
  • : november 2019
  • : 501
  • : 248 x 168 x 18 mm.