Verzameld Werk
Verzameld Werk
Verzameld Werk
Verzameld Werk
Nederlands
22.95

1 - 2 Weken

Marc Reynaert, voormalig tv-regisseur, richt in 2007 Theater Melanie op. Schrijft drama’s en ensceneert in een kaal decor.

‘Verzameld werk’ groepeert de jongste teksten en twee monologen.

‘Randschade’ (2016) is een gezinsdrama waarin spanningen en conflicten tijdens een uitstap naar een pretpark escaleren en een ware ravage aanrichten.

‘Sugarbaby’ (2017) is een aangrijpend drama over de werkstudente Klaartje die als sugarbaby haar sugardaddy tot zelfmoord drijft.

In het stuk ‘Andermans’ (2018) wordt een arts die een zwaar gewonde vluchteling vindt, voor het dilemma, zwijgplicht of burgerplicht, geplaatst.

‘Olga’ (2019) handelt over een oudere vrouw die in haar jeugd het slachtoffer was van een groepsverkrachting. Het misdrijf verdween in de doofpot. Vijftig jaar later wordt Olga geconfronteerd met één van de daders, een voorname man, die carrière gemaakt heeft als magistraat.

In de monoloog ‘Hart’ probeert het dakloze, eenarmige meisje, Anne, vat te krijgen op haar leven van drugs, mishandeling en misbruik. Sabam loofde voor dit stuk een creatiepremie uit.

In ‘De zoetigheid van een wespensteek’ maken we kennis met Raoul, een modale man, die op een dag alles en iedereen in de steek laat.

Eerder verscheen het boek ‘8 Toneelstukken’ met de stukken uit de periode 2007-2015.

0 | 0