Voor altijd mijn dochterTijdens de oorlog moet Alice een moeilijke keuze maken. Jaren later zoekt haar dochter naar de waarheid.

Bekijk alles van

Rachel Hore

Kies uitvoering
Aantal
19.99

Samenvatting

Samenvatting
Een universeel en recent weer actueel taboe uit het verleden: alleenstaande moeders die gedwongen werden hun kind af te staan ‘Adembenemend. Een intens ontroerend verhaal over liefde, verlies en vergeving.’ Dinah Jefferies Als de negentienjarige Alice Copeman in 1917 een jonge soldaat ontmoet die op verlof is van het front, worden ze halsoverkop verliefd. Ze raakt zwanger, maar als het bericht komt dat haar geliefde is omgekomen, zetten haar vader en stiefmoeder Alice onder grote druk om haar dochtertje direct na de geboorte af te staan. Na de bevalling blijft Alice gebroken achter, rouwend om haar kind en haar geliefde. Edith en Philip Burns zijn ongewenst kinderloos en adopteren de baby, die ze Irene noemen. Irene groeit op met het gevoel dat er iets ontbreekt in haar leven, dat ze anders is dan andere kinderen. Maar niemand vertelt haar de waarheid, en hoewel ze, eenmaal volwassen, als verpleegkundige haar stempel op de levens van velen drukt, heeft ze moeite om vrede en geluk in haar eigen leven te vinden. Tot ze op een dag besluit op zoek te gaan naar het ware verhaal van haar afkomst. In de pers ‘Een emotioneel verhaal over een liefde in tijden van oorlog.’ The Telegraph ‘Dit gevoelige verhaal, dat twee generaties omspant, laat zien hoe het verlies moeder en kind jarenlang beïnvloedt.’ Woman & Home ‘Aangrijpend en fascinerend.’ Santa Montefiore ‘Een liefdevol verhaal dat tot nadenken stemt.’ Sunday Mirror ‘Ik heb echt van dit boek genoten. Hore benadert moeilijke onderwerpen op een slimme, lichte toon en met een zonnige positiviteit.’ Daily Mail

Productinformatie

Auteur
Rachel Hore
Uitgever
Boekerij
Taal
Nederlands
ISBN
9789022591734
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenLiteratuur & RomansLiteratuurVertaalde literatuur
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
10/6/2020
Aantal pagina's
416
Formaat
0 x 0 x 0
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken