Wildoogst
Wildoogst
Wildoogst
Wildoogst
Nederlands
224

Eekhoorntjesbrood, vlierbessen en walnoten: het najaar is de beste tijd om te gaan wildplukken in de natuur! De oogst is gegarandeerd overvloedig. Verse wilde planten zijn zo lekker en bijzonder van smaak dat er geen ingewikkelde recepten nodig zijn om ze klaar te maken!

In Wildoogst laat Elsje Bruijnesteijn zien waar de wilde planten groeien, hoe je ze kunt herkennen en welke lekkere en eenvoudige vegetarische gerechten je ermee kunt maken. Daarnaast lees je ook hoe je bijvoorbeeld inkt uit een inktzwam kunt halen, met een tonderzwam een vuurtje kunt aanmaken of een kastanjeblad als verpakking kunt gebruiken.

0 | 0

  • : 9789089898548
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 224
  • : juni 2021
  • : 554
  • : 207 x 155 x 23 mm.
  • : Bomen, wilde bloemen en planten: algemeen; Gezond koken en koken met natuurlijke producten; Vegetarische keuken; Zuid-Korea