Thriller top 10

Op zoek naar het beste dat een spannend boek te bieden heeft? Bruna geeft je graag een bruikbare tip! In onze thriller top 10 zijn de tien beste thriller-boeken van dit moment verzameld. Kom hier meer te weten over deze topboeken en hun auteurs, en bestel jouw spannende boek vandaag nog. Veel van de boeken uit de thriller top 10 verzenden we nog gratis ook! Thrillers uit de top 100: verzenden gratis! Topboeken koop je bij bruna.nl precies net zo goedkoop als in de Bruna-winkel. Want bestel je online één van onze top 100-boeken, dan zijn de verzendkosten voor ons! Bestel nu een thriller uit de top 100, en verzenden is helemaal gratis. Als je wilt, pakken we je thriller ook nog met alle plezier voor je in. Nu bestellen, morgen lezen Boeken die je voor 23:00 bestelt, worden vandaag nog verzonden en heb je vaak morgen al op je nachtkastje liggen! Kun je niet wachten op de nieuwste boek van je favoriete thriller-auteur? Reserveer de titel bij Bruna en wij zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk na de releasedatum bij je op de mat ligt! Zo weet je zeker dat je er geen minuut te lang op wacht.


 1. 1
  Niemandsland

  Niemandsland

  David Baldacci
  David Baldacci is de koning van de spannende thrillers. In Niemandsland sleept hij de lezer mee in een ijzingwekkende zoektocht naar de moeder van John Pullers, die al dertig jaar spoorloos is. Maar dat was toen... Pullers dementerende vader die in een veteranenhospitaal ligt, wordt door boze tongen gezien als de moordenaar van zijn vrouw. Pullers krijgt van zijn bevelhebbers te horen dat hij zich niet met deze zaak mag bemoeien, maar hij wil tot het uiterste gaan om de waarheid achter zijn moeders verdwijning te achterhalen. Zeker als hij hoort dat inlichtingenofficier Veronica Knox zich met de zaak bemoeit, want dat betekent dat er meer aan de hand is dan hij aanvankelijk dacht. Jon Pullers zet alles op alles om uit te zoeken wat er is gebeurd, zelfs als dat betekent dat hij zijn vader als mogelijke moordenaar ontmaskerd. Bestel de nieuwste David Baldacci snel om in dit spannende verhaal te duiken.
  Paperback  € 19,99 | eBook  € 7,99

 1. 2
  Toen het donker werd

  Toen het donker werd

  Simone van der Vlugt
  Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem er zo makkelijk van af te laten komen. In zijn wanhoop schakelt Menno via zijn advocaat iemand in om af te rekenen met zijn probleem, zonder dat hij de gevolgen van dit besluit kan overzien. Sascha voelt haar man en zoon van zich vervreemden en eist antwoorden, maar haar zoektocht naar de waarheid komt tot een abrupt einde wanneer ze bij een ongeluk haar zicht verliest. Menno vermoedt dat het om een aanslag ging maar verzwijgt dit. Elk gezinslid probeert een uitweg te vinden, om alleen maar nog meer verstrikt te raken in het web van leugens en bedrog. Totdat Menno besluit dat het genoeg is. Toen het donker werd toont de duistere kant van onze samenleving, maar ook hoe gemakkelijk het is als doodgewoon gezin ineens in de criminaliteit te belanden. En om steeds meer grenzen te overschrijden. Simone van der Vlugt overtreft zichzelf met deze thriller en schreef hiermee haar beste tot nu toe.
  Paperback  € 19,99 | Gebonden  € 24,99 | eBook  € 12,99 | Dwarsligger  € 16,99

 1. 3
  Het meisje in de trein

  Het meisje in de trein

  Paula Hawkins
  Ben je op zoek naar nieuw literair talent? Met het boek 'Het meisje in de trein' heeft Paula Hawkings een ijzersterk debuut geschreven. Deze psychologische literaire thriller is niet alleen zeer goed geschreven, maar bevat ook nog eens een zeer verrassend plot. In deze thriller maak je kennis met Rachel. Elke dag rijdt ze met de trein langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen. Daar stopt ze altijd voor hetzelfde rode sein en kijkt ze naar een stel dat op hun terras ontbijt. Als ze op een dag iets vreemds ziet in de trein, verandert alles. Als ze naar de politie stapt met haar verhaal, blijkt dat de vrouw vermist wordt en raakt ze verstrikt in de gebeurtenissen die volgen. Het thrillerdebuut van Hawkings is lovend ontvangen door de pers. Bestel hem snel en oordeel zelf!
  Paperback  € 15,00 | Paperback  € 13,50 | Gebonden  € 45,00 | eBook  € 9,99 | Paperback  € 15,00

 1. 4
  De klokkenluider

  De klokkenluider

  John Grisham
  Fans van John Grisham opgelet! Zijn boek 'De klokkenluider' staat weer garant voor spanning en sensatie. Zijn nieuwste juridische thriller gaat over advocate Lazy Stolz die al tien jaar voor de Florida Board on Judicial Conduct werkt. Slechts twee van haar zaken hebben er in die tijd voor gezorgd dat er rechters uit hun ambt werden gezet. Opeens wordt Lacy benaderd door de geroyeerde advocaat 'Rick'. Hij zegt een corrupte rechter te kennen die grote sommen geld heeft verduisterd. Het is een zaak die de klokkenluider miljoenen dollars beloning oplevert. Maar voor de advocaat die deze zaak op zich neemt, kan het zeer gevaarlijk worden. Levensgevaarlijk zelfs. Bestel snel deze spannende literaire thriller van John Grisham om er achter te komen wat er met Lacy gebeurt.
  Paperback  € 19,99 | Gebonden  € 24,99 | eBook  € 7,99

 1. 5
  Lawinegevaar

  Lawinegevaar

  Suzanne Vermeer
  Het nieuwste boek van Suzanne Vermeer is er wederom een die je niet kunt wegleggen. Lawinegevaar is een literaire thriller over de succesvol advocate Chantal Donkers die doorbreekt als strafrechtadvocate na het winnen van een spraakmakende zaak. Nieuws- en actualiteitenprogramma's zien haar graag in hun programma, maar ze ontdekt al snel dat de roem een keerzijde heeft als ze wordt lastiggevallen door een stalker. Suzanne Vermeer weet wederom een spannende thriller te schrijven. Waar wacht je nog op?
  Paperback  € 15,00 | eBook  € 7,99

 1. 6
  Naar huis

  Naar huis

  Harlan Coben
  De talentvolle Harlan Cohen komt met 'Naar huis' met een explosieve en ontroerende thriller over vriendschap, familie en de ware betekenis van thuis. In het spannende boek 'Naar huis' duikt er opeens een jongen op die tien jaar geleden samen met een andere rijkeluiszoon werd ontvoerd, maar nooit werd gevonden. Uit het niets ontdekken Myron Bolitar en zijn zakenpartner Win dat ze een van de ontvoerde jongens hebben gevonden. Waar is hij al die tijd geweest en waar is zijn vermiste vriend? De nieuwe thriller van Cohen is een waardige opvolger van zijn geprezen boek 'De verbeelding' die binnenkort wordt verfilmd en waar Julia Roberts een hoofdrol in speelt. 'Coben is gewoon een van de allergrootsten aller tijden.' Gillian Flynn 'Coben eist al uw aandacht op.' VN Detective en Thrillergids 'Coben is een meester in het schetsen van de vele varianten van licht en duister.' de Volkskrant
  Paperback  € 19,99 | eBook  € 12,99

 1. Nieuw
  7
  Chaos

  Chaos

  Patricia D. Cornwell
  In Chaos, de 24e Kay Scarpetta thriller, worden de lezers geboeid door de enerverende spanning, de verrassende wendingen en de modernste forensische onderzoeksdetails waar Patricia Cornwell beroemd om is. Het gaat om een jonge vrouw die overlijdt tijdens een fietstochtje langs de rivier de Charles. Geen natuurlijke dood, concludeert Kay Scarpetta. Er is blijkbaar een verband met de vele gedichten, opgestuurd door een zekere Tailend Charlie. Maar deze stalker is op geen enkele manier te traceren. Scarpetta's eigen geloofwaardigheid en professionaliteit komen onder vuur te liggen. 'Patricia Cornwell heeft een hoofdpersoon gecreëerd die zo echt is, zo gedreven en zo authentiek, dat lezers vergeten dat Kay Scarpetta gewoon bedacht is door een auteur,' aldus USA Today. De reeks over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie van de wereld en werd bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger Award. Zie ook www.patriciacornwell.com 'Patricia Cornwell is niet alleen een begenadigd thrillerschrijver, maar is ook de grondlegger van een vooraanstaand forensisch instituut in Virginia.' Peter R. de Vries in DWDD
  Paperback  € 19,99 | eBook  € 14,99

 1. 8
  Dood op de Zwarte Zee

  Dood op de Zwarte Zee

  Clive Cussler, Dirk Cussler
  Clive Cussler schrijft in het spannende boek 'Dood op de zwarte zee' over Dire Pitt en zijn team van het NUMA die verwikkeld zijn in een aantal ingewikkelde zaken. Denk aan een wanhopige poging in 1917 om de rijkdom en macht van het Romanov-rijk te behouden, een bommenwerper uit de Koude Oorlog met een dodelijke lading en mysterieuze sterfgevallen op de Zwarte Zee die in verband worden gebracht met handelaren in nucleair materiaal. Er is maar één man die de catastrofe kan afwenden. De actie dendert maar voort terwijl Dirk Pitt probeert een volgende wereldwijde oorlog te voorkomen. Zal het Dirk Pitt lukken? Spanning gegarandeerd!
  Paperback  € 19,99 | eBook  € 9,99

 1. 9
  Achter gesloten deuren

  Achter gesloten deuren

  B.A. Paris
  'Achter gesloten deuren' lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. 'Achter gesloten deuren' is de spannende thriller die iedereen leest! Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft. 'Achter gesloten deuren' houdt je van begin tot eind geboeid en B.A. Paris is de sensatie uit Engeland! Deze thriller heeft al honderdduizenden fans in Groot-Brittannië! 'Een van de topthrillers van 2016!
  Paperback  € 19,99 | eBook  € 12,99 | Dwarsligger  € 17,99

 1. 10
  Onder de radar

  Onder de radar

  Lee Child
  Honderd miljoen dollar - Jack Reacher volgt het geld en vindt geweld. Hamburg, 1996. Jack Reacher is naar Duitsland vertrokken voor een zeer geheime missie. Een jihadistische cel daar heeft een boodschap gekregen: de Amerikaan wil honderd miljoen dollar. Wat is er gaande? Onder de radar schiet als een kogelregen over verraderlijk terrein, met dubbele loyaliteiten, valse identiteiten en nieuwe angstaanjagende vijanden, terwijl Jack Reacher voortdurend hoog spel speelt en zijn slag slaat, waarbij hij de wet ontduikt. Lee Child is de internationale bestsellerauteur van de Jack Reacher-serie. Daarvoor ontving hij in 2013 de prestigieuze Diamond Dagger Award. Het negende boek One Shot (Voltreffer) en het negentiende boek Never go back (Ga nooit terug) zijn verfilmd met Tom Cruise in de hoofdrol. 'Jack Reacher: de gaafste serie-hoofdpersoon die er te koop is.' Stephen King
  Paperback  € 19,99 | eBook  € 12,99
checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text