Thriller top 10

Op zoek naar het beste dat een spannend boek te bieden heeft? Bruna geeft je graag een bruikbare tip! In onze thriller top 10 zijn de tien beste thriller-boeken van dit moment verzameld. Kom hier meer te weten over deze topboeken en hun auteurs, en bestel jouw spannende boek vandaag nog. Veel van de boeken uit de thriller top 10 verzenden we nog gratis ook! Thrillers uit de top 100: verzenden gratis! Topboeken koop je bij bruna.nl precies net zo goedkoop als in de Bruna-winkel. Want bestel je online één van onze top 100-boeken, dan zijn de verzendkosten voor ons! Bestel nu een thriller uit de top 100, en verzenden is helemaal gratis. Als je wilt, pakken we je thriller ook nog met alle plezier voor je in. Nu bestellen, morgen lezen Boeken die je voor 23:00 bestelt, worden vandaag nog verzonden en heb je vaak morgen al op je nachtkastje liggen! Kun je niet wachten op de nieuwste boek van je favoriete thriller-auteur? Reserveer de titel bij Bruna en wij zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk na de releasedatum bij je op de mat ligt! Zo weet je zeker dat je er geen minuut te lang op wacht.


 1. Nieuw
  1
  Jager

  Jager

  Lars Kepler
  Begin maar vast met rennen Joona Linna is terug! Na twee jaar te hebben doorgebracht in een van de best beveiligde gevangenissen van Zweden, wordt Joona Linna benaderd voor een geheime opdracht. Saga Bauer heeft hem nodig voor een onderzoek waarin de politie volledig vastloopt. Een mysterieuze moordenaar lijkt willekeurig slachtoffers te maken; het enige wat hen verbindt is het kinderliedje dat ze horen voor de moordenaar toeslaat. Ondertussen verheugt celebrity-chef Rex Müller zich erop dat zijn zoon voor het eerst bij hem zal komen logeren. Zijn plezier wordt echter overschaduwd doordat Rex plotseling zelf verdachte wordt in het moordonderzoek. Maar dan ontvangt hij een telefoontje waarbij het kinderliedje ook voor hem wordt afgespeeld.
  Paperback  € 22,50 | eBook  € 12,99

 1. 2
  Niemandsland

  Niemandsland

  David Baldacci
  David Baldacci is de koning van de spannende thrillers. In Niemandsland sleept hij de lezer mee in een ijzingwekkende zoektocht naar de moeder van John Pullers, die al dertig jaar spoorloos is. Maar dat was toen... Pullers dementerende vader die in een veteranenhospitaal ligt, wordt door boze tongen gezien als de moordenaar van zijn vrouw. Pullers krijgt van zijn bevelhebbers te horen dat hij zich niet met deze zaak mag bemoeien, maar hij wil tot het uiterste gaan om de waarheid achter zijn moeders verdwijning te achterhalen. Zeker als hij hoort dat inlichtingenofficier Veronica Knox zich met de zaak bemoeit, want dat betekent dat er meer aan de hand is dan hij aanvankelijk dacht. Jon Pullers zet alles op alles om uit te zoeken wat er is gebeurd, zelfs als dat betekent dat hij zijn vader als mogelijke moordenaar ontmaskerd. Bestel de nieuwste David Baldacci snel om in dit spannende verhaal te duiken.
  Paperback  € 19,99 | eBook  € 14,99

 1. 3
  Toen het donker werd

  Toen het donker werd

  Simone van der Vlugt
  Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem er zo makkelijk van af te laten komen. In zijn wanhoop schakelt Menno via zijn advocaat iemand in om af te rekenen met zijn probleem, zonder dat hij de gevolgen van dit besluit kan overzien. Sascha voelt haar man en zoon van zich vervreemden en eist antwoorden, maar haar zoektocht naar de waarheid komt tot een abrupt einde wanneer ze bij een ongeluk haar zicht verliest. Menno vermoedt dat het om een aanslag ging maar verzwijgt dit. Elk gezinslid probeert een uitweg te vinden, om alleen maar nog meer verstrikt te raken in het web van leugens en bedrog. Totdat Menno besluit dat het genoeg is. Toen het donker werd toont de duistere kant van onze samenleving, maar ook hoe gemakkelijk het is als doodgewoon gezin ineens in de criminaliteit te belanden. En om steeds meer grenzen te overschrijden. Simone van der Vlugt overtreft zichzelf met deze thriller en schreef hiermee haar beste tot nu toe.
  Paperback  € 19,99 | Gebonden  € 24,99 | eBook  € 12,99 | Dwarsligger  € 16,99

 1. 4
  Het meisje in de trein

  Het meisje in de trein

  Paula Hawkins
  Ben je op zoek naar nieuw literair talent? Met het boek 'Het meisje in de trein' heeft Paula Hawkings een ijzersterk debuut geschreven. Deze psychologische literaire thriller is niet alleen zeer goed geschreven, maar bevat ook nog eens een zeer verrassend plot. In deze thriller maak je kennis met Rachel. Elke dag rijdt ze met de trein langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen. Daar stopt ze altijd voor hetzelfde rode sein en kijkt ze naar een stel dat op hun terras ontbijt. Als ze op een dag iets vreemds ziet in de trein, verandert alles. Als ze naar de politie stapt met haar verhaal, blijkt dat de vrouw vermist wordt en raakt ze verstrikt in de gebeurtenissen die volgen. Het thrillerdebuut van Hawkings is lovend ontvangen door de pers. Bestel hem snel en oordeel zelf!
  Paperback  € 15,00 | Paperback  € 13,50 | Gebonden  € 45,00 | eBook  € 9,99 | Paperback  € 15,00

 1. 5
  Boek der spiegels

  Boek der spiegels

  Eugen O. Chirovici
  Het boek dat in enkele uren de wereld veroverde Op een nacht in 1987 werd de vooraanstaande hoogleraar Joseph Wieder op brute wijze vermoord. De zaak werd nooit opgelost. New York, 25 jaar later. Literair agent Peter Katz ontvangt enkele hoofdstukken uit een manuscript met de titel Boek der spiegels. Het zijn de memoires van Richard Flynn over diens tijd op Princeton University. Hierin beschrijft hij zijn opmerkelijke verstandhouding met Wieder. Katz is vastbesloten tot op de bodem uit te zoeken wat er in de nacht van de moord is voorgevallen. Hij is ervan overtuigd dat het antwoord zal staan in het ontbrekende deel van Flynns memoires. Richard Flynn is echter ongeneeslijk ziek, en de rest van het manuscript blijkt onvindbaar. Katz raakt geobsedeerd door de zaak. Maar hoe dieper hij in de materie duikt, hoe verder hij verwijderd lijkt van de oplossing.
  Paperback  € 19,99 | eBook  € 9,99

 1. 6
  Waar is ze?

  Waar is ze?

  Alex Marwood
  Een voortreffelijke psychologische thriller, voor de lezers van Gillian Flynn en Paula Hawkins Sorry voor deze algemene mail maar ik heb jullie hulp hard nodig. Mijn peetdochter, Coco Jackson, verdween uit het­ vakantiehuis in Bournemouth waar ze met haar familie verbleef in de nacht van zondag op maandag 29/30 augustus. Opeens was ze er niet meer. Coco is drie jaar oud. Als Coco, een van een tweeling, tijdens een familieweekend verdwijnt, ontstaat er mediahype. Haar ouders zijn rijk en ­invloedrijk, net als alle vrienden met wie ze op vakantie ­waren dat weekend aan zee. Wat is er echt met Coco gebeurd? Twaalf jaar later komt het gezelschap weer bij elkaar voor een begrafenis. Coco's vader is overleden en de onderhuidse spanning is voelbaar. De donkerste geheimen worden langzaam blootgelegd... Waar is ze? is een donkere, zenuwslopende thriller ­waarin niets is wat het lijkt. Maar het geheim móét verborgen ­blijven. Ten koste van alles... Over de boeken van Alex Marwood 'Een werkelijk choquerende thriller waarin niets is zoals het lijkt.' Val McDermid 'Verschrikkelijk spannend. Geweldige personages.' Stephen King 'Ik kan niet wachten om erachter te komen wat ze hierna gaat doen.' Jojo Moyes
  Paperback  € 17,50 | eBook  € 11,99

 1. 7
  Papadag
  Bliyoo

  Papadag

  Jet van Vuuren
  Jet van Vuuren schrijft oer-Hollandse thrillers waarin vrouwen de hoofdrol spelen. Vrouwen met een bepaalde achtergrond, een tikkeltje verknipt, moordlustig, maar toch herkenbaar... Heleen is single, woont in Weesp en lijdt aan een vorm van vroege dementie. Als haar thuishulp wegvalt door bezuinigingen, wordt er een beroep gedaan op haar enige dochter Maud. In overleg met haar man Erik, laat Maud haar gezin en hun bedrijf op Walcheren achter om tijdelijk haar intrek te nemen op een flatje in de buurt van haar moeder, Heleen. Wat echter niemand weet, is dat Maud niet alleen om nobele redenen mantelzorg verleent aan haar moeder, maar uit bittere noodzaak. Maud wordt namelijk via Facebook gestalkt en gechanteerd. Iemand uit Heleens verleden zegt te weten dat Heleen ooit haar bloedeigen zus - de tante van Maud - heeft vermoord. En volgens deze stalker zijn er meer zaken die het daglicht niet kunnen verdragen en Maud en haar gezin kunnen ontwrichten...
  Paperback  € 15,00 | eBook  € 7,99

 1. Nieuw
  8
  Chaos

  Chaos

  Patricia D. Cornwell
  In Chaos, de 24e Kay Scarpetta thriller, worden de lezers geboeid door de enerverende spanning, de verrassende wendingen en de modernste forensische onderzoeksdetails waar Patricia Cornwell beroemd om is. Het gaat om een jonge vrouw die overlijdt tijdens een fietstochtje langs de rivier de Charles. Geen natuurlijke dood, concludeert Kay Scarpetta. Er is blijkbaar een verband met de vele gedichten, opgestuurd door een zekere Tailend Charlie. Maar deze stalker is op geen enkele manier te traceren. Scarpetta's eigen geloofwaardigheid en professionaliteit komen onder vuur te liggen. 'Patricia Cornwell heeft een hoofdpersoon gecreëerd die zo echt is, zo gedreven en zo authentiek, dat lezers vergeten dat Kay Scarpetta gewoon bedacht is door een auteur,' aldus USA Today. De reeks over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie van de wereld en werd bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger Award. Zie ook www.patriciacornwell.com 'Patricia Cornwell is niet alleen een begenadigd thrillerschrijver, maar is ook de grondlegger van een vooraanstaand forensisch instituut in Virginia.' Peter R. de Vries in DWDD
  Paperback  € 19,99 | eBook  € 14,99

 1. 9
  De klokkenluider

  De klokkenluider

  John Grisham
  Fans van John Grisham opgelet! Zijn boek 'De klokkenluider' staat weer garant voor spanning en sensatie. Zijn nieuwste juridische thriller gaat over advocate Lazy Stolz die al tien jaar voor de Florida Board on Judicial Conduct werkt. Slechts twee van haar zaken hebben er in die tijd voor gezorgd dat er rechters uit hun ambt werden gezet. Opeens wordt Lacy benaderd door de geroyeerde advocaat 'Rick'. Hij zegt een corrupte rechter te kennen die grote sommen geld heeft verduisterd. Het is een zaak die de klokkenluider miljoenen dollars beloning oplevert. Maar voor de advocaat die deze zaak op zich neemt, kan het zeer gevaarlijk worden. Levensgevaarlijk zelfs. Bestel snel deze spannende literaire thriller van John Grisham om er achter te komen wat er met Lacy gebeurt.
  Paperback  € 19,99 | Gebonden  € 24,99 | eBook  € 14,99

 1. 10
  De onderkoning van Indië

  De onderkoning van Indië

  Tomas Ross
  Voorjaar 1947. In Nederland en Batavia worden in het diepste geheim plannen ontwikkeld om Nederlands-Indië te behouden, terwijl de roep om militair ingrijpen steeds groter wordt. Vanuit Batavia arriveert in Amsterdam de Nederlandse communist Henry Weber met een fortuin aan gestolen juwelen. Zijn missie: de plannen van het kabinet achterhalen en doorspelen aan Indonesische vrijheidsstrijders. Samen met de Indische danseres Asmara weet hij in een beruchte nachtclub een vertrouweling van prins Bernhard te chanteren. In Scheveningen krijgt Arnie Springer na een optreden bezoek van een oude bekende, die hem een mysterieuze opname laat horen. Al snel raakt Springer verstrikt in een schimmenspel van politieke en militaire belangen, en is zijn half-Indische afkomst een gevaar voor zijn eigen leven.
  Paperback  € 19,99 | eBook  € 14,99
checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text