eBooks

In onze eBook store vind je de nieuwste eBook-titels waar zowel de thriller-fan als literatuur-liefhebber vindt wat hij zoekt. Er is keuze genoeg! 

Wat is een eBook?

Een eBook is een digitaal boek dat je leest op een e-reader, tablet of smartphone. Je koopt een eBook online, download het en leest het vervolgens direct op je e-reader, tablet of smartphone.

Voordelen van een eBook

Digitaal boeken lezen op een e-Reader, tablet of iPad brengt zowel comfort als eenvoud met zich mee. Het gemak zit hem in het feit dat je het verschil niet zult merken in het dragen van één, twintig of zelfs honderd e-boeken. Hoeveel eBooks je kunt opslaan op je e-reader, tablet of smartphone is afhankelijk van het interne geheugen van het apparaat of het geheugen van je eventueel gebruikte SD-kaart. Daarnaast biedt digitaal lezen biedt ook prijsvoordeel. De prijzen van e-boeken zijn namelijk lager dan die van papieren boeken. Tenslotte kun je overal met toegang tot internet een eBook kopen en meteen lezen. Je hoeft niet meer naar de winkel of te wachten tot de pakketdienst langskomt. Het is snel, eenvoudig en het omslaan van een pagina doe je net als bij een papieren boek met je vingers.

eBooks lezen op tablet en smartphone

Lees je graag eBooks op je tablet of smartphone? Start dan nu met een Bliyoo onbeperkt lezen abonnement op de gratis Bliyoo app! Alles over het afsluiten van een Bliyoo onbeperkt lezen abonnement (eerste maand gratis) lees je hier.

De Bliyoo app download je gratis in de App store of in de Google play store.eBook Top 10


eBook aanbiedingen