eBooks

Hier vind je eBooks in alle soorten en maten. In onze eBook store kun je de nieuwste eBook titels vinden waar zowel de thriller fan als literatuur liefhebber vindt wat hij zoekt. Er is dus keuze genoeg! 

Wat is een eBook?

Traditionele boeklezers zijn gewend aan het omslaan van een bladzijde, de geur van het papier en de zwaarte van het boek in de hand. Dit worden vaak dé kenmerken genoemd voor het lezen van een papieren boek en tegelijkertijd als de charmes ervan gezien. Een eBook geeft een totaal andere leeservaring. Het ontbreken van de charmes die traditioneel lezen kenmerken, zijn voor fans van eBooks nou juist de voordelen van digitaal lezen.

Voordelen van een eBook

Digitaal boeken lezen op een e-Reader, tablet of iPad brengt zowel comfort als eenvoud met zich mee. Het gemak zit hem in het feit dat je het verschil niet zult merken in het dragen van één, twintig of zelfs honderd e-boeken. Daarnaast biedt digitaal lezen biedt ook prijsvoordeel. De prijzen van e-boeken zijn namelijk lager dan die van papieren boeken. Tenslotte kun je overal met toegang tot internet een eBook kopen en meteen lezen. Je hoeft niet meer naar de winkel of wachten tot de pakketdienst langskomt. Het is snel, eenvoudig en het omslaan van een pagina doe je net als bij een papieren boek met je vingers.

Populaire eBooks


eBook Top 10


eBooks voor kinderen


Business & Communicatie


Kookboeken eBooks


Geschiedenis