35.99
Meera Sodha is the
Guardian's 'New Vegan' columnist and author of
Fresh India, which won the Observer Food Monthly Best New Cookbook Award 2017. In 2018 she was given The Guild of Food Writers 'Cookery Writing Award' and named the Fortnum & Mason Cookery Writer of the Year for her work in the Guardian. Her first book,
Made In India, was a top ten bestseller. Meera Sodha cooks, writes and lives in London with her husband and daughter.

- : Meera Sodha
- : Penguin Books LTD
- : 9780241387566
- : Engels
- : Hardcover
- : 304
- : augustus 2019
- : 1166
- : 196 x 253 x 31 mm.
- : Gerechten en gangen: hoofdgerechten; Gerechten en gangen: salades en groenten; India; Koken/eten per ingrediënt: ei, kaas en zuivelproducten; Koken/eten per ingrediënt: fruit en groenten; Koken/eten per ingrediënt: kruiden, specerijen, olie en azijn; Koken/eten per ingrediënt: rijst, granen, peulen, noten en zaden; Nationale, regionale en etnische gerechten; Oost-Azië, Verre Oosten; Reisverslagen; Snel en makkelijk koken; Veganistische keuken; Zuidoost-Azië
