The Essential Scratch and Sniff Guide to Becoming a Wine Expert
29.95
Richard Betts is one of fewer than two hundred master sommeliers in the world, but he's no wine snob and he hates wine-speak. He helps readers scratch and sniff their way to expertise by introducing the basic components of wine - the fruits, the wood, the earth. Enabling anyone to discover the difference between a Syrah and a Sangiovese.

0 | 0

  • : Jr. Betts Richard
  • : Harpercollins Publishers Inc
  • : 9780544005037
  • : Engels
  • : Hardcover
  • : 22
  • : december 2015
  • : 514
  • : 257 x 204 x 15 mm.
  • : Algemene kookkunst en recepten; Eten en drinken: wijnen; Feestdagen en vieringen; Feesten, etiquette en vermaak; Frankrijk; Gebak en gebakdecoratie, ijs- en suikerwerk; Gerechten en gangen: desserts; Gerechten en gangen: soepen en voorgerechten; Koken voor feesten en speciale gelegenheden; Nationale, regionale en etnische gerechten; Seizoensgebonden interesse; Sociale en culturele geschiedenis