The Foolish Journey into Fear Ends Here
The Foolish Journey into Fear Ends Here
The Foolish Journey into Fear Ends Here
The Foolish Journey into Fear Ends Here
Engels
361
19.95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

In Ranandas nieuwe boek zul je in zon 365 paginas ervaren dat DIT de hulp is waarom je tijdens eenzame nachten smeekte en je beweerde dat niemand antwoordde. Hier is die hulp!!! Laat het Licht en de Liefde van de woorden je raken, je opslokken; laat ze je te grazen nemen.
Ranandas partner Suzanne schrijft in een opdracht op een van de eerste paginas van het boek dat het moment zal komen waarop vasthouden pijnlijker is dan loslaten. En dat jij de keuze hebt wanneer dat zo zal zijn. Ze schrijft: Als je wijs bent, zul je een wijze keuze maken en kiezen voor DIT moment! (Omdat er geen ander moment is, dommerik!)

De leer van Pure Non-Dualiteit staat de wereld al vele jaren ter beschikking, maar is even zo lang verworpen door de meerderheid van de mensen. Deze afwijzing doet niets aan de Waarheid af, want Waarheid is waar en niets anders is waar. De Waarheid hangt niet af van het aantal mensen dat erin gelooft. De Waarheid bestaat los van de wensen en verlangens van mensen. Wij kunnen onszelf gelukkig prijzen dat De Waarheid in essentie op geen enkele manier kan worden beïnvloed door dat wat er in de wereld plaatsvindt.

De ondertitel van Ranandas boek verwijst naar de manier waarop de inhoud tot stand kwam. Gedurende twee jaar kwamen 30-50 mensen regelmatig in Lelystad bijeen om te luisteren naar Rananda. Tijdens uitermate boeiende avonden sprak hij over uiteenlopende onderwerpen, zoals vergeving, verlichting, geluk, God, Boeddha, Jezus, wonderen en de zeven geheimen. Doordat er volop de gelegenheid was vragen te stellen, heeft het boek de vraag-antwoord vorm gekregen.

Hoewel de woorden van deze avonden behulpzame informatie bevatten, leidt het delen in de levende frequentie van de Waarheid snel tot verandering. De mensen die het geluk hadden deze avonden bij te wonen, stonden toen voor dezelfde taak als jij nu, indien je besluit het boek aan te schaffen en te lezen: jouw transformatie en jezelf te herinneren dat jouw relatie met je Schepper voorrang heeft boven welke andere relatie ook.

Waarschuwing! Waarschuwing!
Als je dit boek leest en de lessen van Meester Rananda toepast, dan zal het je jouw leven kosten Als je dit boek niet leest en daardoor de lessen niet toepast, dan zal het je jouw Leven kosten Als je tegen mij zegt dat het God is die jij wilt (en ik garandeer je, dat is niet wat Je wilt) dan zul je zeker ontdekken dat je een hypocriet en een leugenaar bent net zoals duizenden anderen die beweren dat ze Verlichting willen zo, nu weet je het.
Gods zegen voor jou en voor ons allemaal!

0 | 0

  • : Rananda
  • : Mom Nederland
  • : 9789078582052
  • : Engels
  • : Paperback
  • : 361
  • : april 2011
  • : 521
  • : 212 x 148 x 30 mm.
  • : Alternatieve geloofssystemen; Aspecten van religie; Christendom; Eclectische en esoterische religies en geloofssystemen; Religie en overtuigingen