Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Drs. Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk onderzoeker, schrijver en trainer. Zijn passie: mensen helpen hun dromen om te zetten in actie. Hij werkt vanuit eigen praktijkonderzoek, een plezierig gevoel voor entertainment en een gedegen achtergrond in gedragswetenschap. Ben verzorgt drie grote open seminars per jaar in Nederland: 'Dit Wordt Jouw Jaar!'; 'MBA in ��n dag' (al 10.300 mensen namen deel); en 'De 5/95-doorbraak'. Daarnaast schrijft hij een vaste column in De Zaak en in Intermediair.

Vanaf 2000 veroverde Ben met maar liefst drie verschillende boeken de nummer ��n-positie in de management-toptien. DOEN! geeft nieuwe, praktische inzichten voor verandering en groei. DOEN! is vertaald in het Japans en in het Engels. Dromen, Durven, Doen gaat over effectief zelfmanagement. Van dit boek werden in Nederland al meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Ook hiervan is een Engelse vertaling verschenen: Dream, Dare, Do. Bens laatste boek heet V�l in balans en bevat zijn beste columns van de laatste jaren.

"Ben Tiggelaar is een van Nederlands meest begenadigde sprekers. Iemand die makkelijk en direct contact met mensen maakt." - Management Team

Hij studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarna onder meer als journalist voor het tijdschrift Adformatie en als intern adviseur bij ABN AMRO.
Kijk voor meer informatieook eens op : www.tiggelaar.nl