Denise Kortlever

Denise Kortlever

Denise werkt als culinair trendjournalist en foodfotograaf. Ze schrijft en vertelt over heerlijk eten, inspirerende culinaire trends en de leukste horecaconcepten. In oktober 2015 verscheen haar eerste boek All-day Breakfast, dat helemaal in het teken van ontbijt & brunch staat. In oktober 2016 kwam haar tweede boek uit: All �day bowls, met lekkerste gerechten in een kom.

Haar eetfilosofie:
Tegenwoordig houdt vrijwel iedereen zich bezig met gezond eten, maar soms wordt het genieten vergeten. Wat haar betreft is eten meer dan je lijf voorzien van brandstof en nuttige ingredi�nten. Eten is meer dan voeding.
Eten is juist ook het ontdekken van nieuwe smaken en gerechten. Lange avonden aan tafel doorbrengen met de mensen van wie je houdt. Het delen van familierecepten of nieuwe favorieten. Het kopen van de lekkerste ingredi�nten en experimenteren in de keuken.

Denise gelooft enorm in balans en variatie, in jezelf niks ontzeggen en in wat extra aandacht besteden aan een maaltijd. Ze is net zo gek op avocado toast als op chocoladetaartjes en heeft niks met termen als �clean eating�.

Ze vindt het belangrijk dat haar gerechten er mooi uitzien, maar ze moeten vooral heel lekker en maakbaar zijn. En ze geeft graag een bijzondere draai aan een recept. Zodat het n�t even anders wordt.