Margo Togni

Margo Togni

Margo Togni (1993) is van huis uit bloemiste. Tijdens haar opleiding liep ze stage bij een kunstenares die haar de creatieve kant van het vak liet zien. In 2011 deed ze mee aan een boekettenwedstijd, werd derde van Noord-Holland en nam daarna deel aan de landelijke wedstrijd. Datzelfde jaar begon Margo aan de opleiding tot ruimtelijke vormgever aan het Nimeto in Utrecht, die ze met een succesvol eindproject afrondde.

Tijdens haar werk als grafisch vormgever kwam het idee bij haar op om een boek te maken over groenten, kruiden, planten en bloemen. Uitgangspunt hiervoor is haar eigen groene levensstijl. Margo houdt van puur en biologisch eten en reist graag de wereld over om nieuwe inspiratie op te doen voor haar werk en overal kookworkshops te volgen, die haar op nieuwe idee�n brengen voor haar eigen recepten. Maar ze zit ook vaak heerlijk met een goed boek in het zonnetje op de bank of is bezig met haar planten en haar eigen tuin op 4-hoog. Daar verbouwt ze kruiden en groenten die ze, behalve in smakelijke gerechten, ook verwerkt in beautyproducten.

Margo deelt haar pure en groene lifestyle vol enthousiasme haar boek Groentje. Een boek vol foto�s, recepten, interieursuggesties met bloemen en planten, beautyidee�n en meer!Je kunt Margo volgen op Instagram en op Facebook: www.facebook.com/groentje.