Nadia Zerouali

Nadia Zerouali

Nadia Zerouali is geboren en getogen in het oosten van het land, in het mooie dorpje Winterswijk. Ze groeide op met vier jongere zusjes en een broertje in een liefdevol Marokkaans gezin waar lekker eten en een goede scholing de belangrijkste waarden waren. Al snel werd duidelijk dat Nadia een carri�re wilde in koken. Na de middelbare school, de Hotelschool in Apeldoorn en een studie Marketing & Communicatie ging ze in 1999 bij Jos� van Mil in Amsterdam werken. Nog steeds werkt ze geregeld samen met Jos� als Pepper & Salt Food Communication Consultancy, waar zij zich onder andere bezighouden met het ontwikkelen en testen van receptuur, het schrijven van culinaire artikelen en het aan�sturen en begeleiden van het culinaire niveau in reclame� en PR-campagnes. Als Nadia Food Communicatie vult ze met Merijn wekelijks twee pagina�s van de VIVA, is ze lid van de IACP, een wereldwijde groep van culinary professionals en van Slow Food dat staat voor smaak, cultuur en kennis.exemplaren verkocht.