Roberta Pagnier

Roberta Pagnier

Roberta Pagnier (1979) werd geboren in Amsterdam maar heeft Italiaanse wortels. Dankzij haar moeder kreeg ze al op jonge leeftijd veel affiniteit met de Italiaanse keuken. Ze studeerde Europese Studies aan de UVA. Naast haar studie heeft ze altijd in de horeca gewerkt. In verschillende goede Italiaanse restaurants waar ze werkte, kreeg ze de smaak van het koken te pakken. Ze maakte kookvideo�s voor Het Parool en werkte een tijdje voor iens.nl. Sindsdien heeft ze altijd in de culinaire wereld gewerkt.

In het 24Kitchen programma �De Makkelijke Maaltijd� demonstreert zij de Italiaanse keuken. Ze hoopt de kijkers te inspireren met haar smaakvolle en sociale kijk op koken. Ook zie je Roberta schitteren in haar programma: Cucina Moderna. Ze reist hierin naar Rome, niet voor de pasta's en pizza's, maar juist voor de moderne Italiaanse keuken. In 2013 bracht ze samen met haar 24Kitchen collega Giovanni Caminita het boek het boek Heerlijk Italiaans uit.

In haar ideale thuissituatie kunnen vrienden en familie te allen tijde even langs wippen voor iets lekkers. Altijd staat er iets te pruttelen op het vuur en krijgen de kinderen bij thuiskomst een gezond, gezellig tussendoortje. Buon Appetito!