Schoolagenda's

Bruna heeft het grootste assortiment schoolagenda's voor 2020/2021. Van neutrale schoolagenda's tot agenda's met gave prints en designs, en van planners tot docentenagenda's. Begin het nieuwe schooljaar goed met een schoolagenda van Bruna.

Schoolagenda's voor meiden

Bekijk alle schoolagenda's voor meiden Bij Bruna vind je het meest complete overzicht van schoolagenda's voor meiden. Kies snel je favoriet!

Neutrale schoolagenda's

Bekijk alle neutrale schoolagenda's Op zoek naar een neutrale schoolagenda? Met deze schoolagenda's zit je altijd goed.

Schoolagenda's met gave prints en designs

Bekijk alle schoolagenda's met print Als je van coole designs en prints houdt, zijn deze agenda's echt iets voor jou.

Schoolagenda's van bekende merken

Bekijk alle schoolagenda's van bekende merken Bekijk het meest complete overzicht met schoolagenda's van bekende merken, met onder andere Donald Duck, Feyenoord en Supertrash.

Schoolagenda's onder de 10,-

Bekijk alle schoolagenda's onder de 10,- We hebben de leukste schoolagenda's onder de 10,- voor je op een rij gezet.

Planner schoolagenda's

Bekijk alle planners Geef je liever de voorkeur aan een planner als schoolagenda? Volledig aan te passen naar eigen smaak.

Docentenagenda's

Handige agenda's voor docenten. Voorzien van alle primaire informatie en ruimte voor eigen inbreng.

Familieplanners en -agenda's

Bekijk alle familieplanners en gezinsagenda's Bewaar het overzicht in je gezin met deze familieplanners en gezinsagenda's.

Laatst bekeken

Met een schoolagenda 2020/2021 ga je goed voorbereid het nieuwe schooljaar in. Met genoeg ruimte voor het noteren van je huiswerk, belangrijke afspraken, cijfers en het lesrooster. Schoolagenda's zijn er in verschillende soorten en maten. Van neutrale schoolagenda's tot agenda's met gave prints en designs. Of geef je liever de voorkeur aan een planner als schoolagenda? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bruna heeft het grootste assortiment schoolagenda's voor 2020/2021. Kijk wat het beste bij jou past. Om de beste start te maken in het nieuwe schooljaar heeft Bruna naast schoolagenda's ook andere schoolspullen, zoals schriften, etuis en rugzakken. Zo maak je het plaatje helemaal compleet.