10.99
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
Organiseer een gedenkwaardige barbecue met de ruime keuze aan vegetarische recepten in dit boek. Vervang kant-en-klare vegaburgers en saaie salades uit de winkel door pittige maisburgers en champignon-halloumikebabs en serveer er een watermeloen-fetasalade en gegrilde artisjokken bij. Sluit deze heerlijke maaltijd af met chocoladebananen en s’mores. - Verleid de smaakpapillen met creatieve en eigentijdse recepten, zoals pittige bloemkoolsteaks, linzen-wortelhotdogs en platbrood met vijgen & ricotta. - Serveer een selectie van traditionele en moderne salades en bijgerechten, zoals gegrilde koolsteaks, gemengde-groentepakketjes, een Russische salade met ei, rodekoolsla en een couscoussalade met geroosterde groenten. - Maak uw eigen sauzen, relishes en rubs – van een pittige mosterd-barbecuesaus en een frisse komkommerrelish tot een heerlijk wortelhummus en een tijm-chilirub. Gril uw eigen platbrood met rozemarijn en maak Toscaans knoflookbrood klaar. - Er zijn gerechten bij voor elke smaak en gelegenheid, of u nu trek heeft in een smaakvolle tofoeburger of een zachte aubergine parmigiana-sandwich, een lichte venkel-tomatensalade met gegrilde citroenen of een verleidelijke gegrilde caesarsalade van de barbecue.

- : Valentina Harris
- : Veltman Uitgevers B.V.
- : 9789048320011
- : Nederlands
- : Hardcover
- : 288
- : juli 2022
- : 558
- : 158 x 156 x 26 mm.
- : 500-serie
- : Vegetarische keuken