Kookboeken

Koken is populairder dan ooit! Van gezonde lunch recepten tot koolhydraatarm kookboek: op Bruna.nl kies je uit meer dan 2.000 culinaire boeken over koken, eten, drinken en diëten.

Kookboeken top 10

Bekijk de Top 10 Wij hebben de beste kookboeken voor je op een rij gezet.

Gouden Kookboek 2020

De genomineerden voor het beste Nederlandstalige kookboek zijn bekend. Op donderdag 5 november wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt.

Top kookboeken in prijs verlaagd

Bekijk alles De beste kookboeken nu voor maar €25,- per stuk. Geldig t/m 15 januari 2021.

Ontdek de nieuwste kookboeken

Bekijk alle nieuwe kookboeken Met deze nieuwe kookboeken krijg je direct weer zin om in de keuken te staan en de lekkerste gerechten te maken.
Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek In dit boek vind je maar liefst 80 nieuwe recepten met de duidelijke stap-voor-stapuitleg en -foto's waar de Kookmutsjes om bekend staan. De zussen combineren verschillende keukens met elkaar. Van Marokkaans tot Italiaans en van Turks tot Surinaams en Aziatisch. Bekijk meer
Kookmutsjes

Laatst bekeken

Voor de echte kookliefhebber zijn kookboeken onmisbaar in de keuken. Want met een goed kookboek geniet je van de lekkerste recepten van professionele koks uit de hele wereld! Laat je inspireren, profiteer van nuttige kooktips en zet elke dag wat anders op tafel: met goede kookboeken kun je eindeloos variëren. Logisch dat er elk jaar zoveel mooie boeken over koken verschijnen. Boeken met Arabische, Ayurvedische, of vegetarische recepten. Boeken over worst, over kaas, over drank en over chocola. Speciaal voor koken met kinderen, of met recepten voor studenten. Wil je graag op een prettige manier afvallen? Ook dan ben je bij Bruna aan het juiste adres. Speciale dieetkookboeken helpen je om gezonde en lichte maaltijden te bereiden. Of geef eens een kookboek cadeau. Onze rijk geïllustreerde boeken doen zelfs de grootste keukenkluns watertanden. Ook als er nooit uit wordt gekookt, staan deze kookboeken nog heel gezellig in de kast! En is het feestje morgen al? De meeste titels in onze collectie worden vandaag nog verzonden als je ze voor 23.00 uur bestelt.