Bier aan tafel
27.50

2 - 3 Werkdagen

Bier aan Tafel is het tweede kookboek van internationaal biersommelier en kok Arvid Bergström. Meer dan 50 gerechten, elk in een "foodpairing" met een mooi bier. Bij de meeste recepten wordt een tweede bier gekozen, met tips hoe je het gerecht eenvoudig kunt aanpassen aan deze andere bierkeuze. De meeste gerechten zijn makkelijk te bereiden. Zodat men snel kan gaan proeven en het koken niet een grote uitdaging is. Het boek is op gedeeld in vier delen, voor elk seizoen één. In de winter drink je tenslotte volle, aromatische bieren en in de zomer heerlijke frisse bieren, zo ook met je gerechten. Binnen elk seizoen biedt het boek voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Ga je ook lekker proeven?

0 | 0

  • : Marko Teseling, Rosalynn Lee Heistein, Arvid C. Bergström
  • : Koken Met Krullen
  • : 9789082384468
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 192
  • : november 2018
  • : 791
  • : 247 x 176 x 20 mm.
  • : Algemene kookkunst en recepten; Comfort food en voedselnostalgie; Eten en drinken: alcoholische dranken; Eten en drinken: bieren; Eten en drinken: dranken; Gerechten en gangen; Gezond koken en koken met natuurlijke producten; Koken met specifieke apparatuur; Koken voor feesten en speciale gelegenheden; Kookkunst / eten en drinken etc.